Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 11902
  • 37

HBK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • www.hayattanmaskeler.com
Ynt: Alone In The Dark
« Yanıtla #20 : 23 Haziran 2008, 03:38:01 »
Bende sana katılıyorum FATAL1TY

BURAK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 26 Haziran 2008, 05:36:53 »
ben bugün alone ın the darkı aldım ve bi yere geldim böyle arabayla gidiyon asagı ucuyon ve yaralanıyon sonra bi kadın telefon verıyo sana ondan sonrasında kaldım eger oynayıpta gecersenız bana nasıl gectıgınızı soylersenz seevınırım yaralısın hıc bı sey yapamıyon

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 26 Haziran 2008, 09:59:52 »
ben bugün alone ın the darkı aldım ve bi yere geldim böyle arabayla gidiyon asagı ucuyon ve yaralanıyon sonra bi kadın telefon verıyo sana ondan sonrasında kaldım eger oynayıpta gecersenız bana nasıl gectıgınızı soylersenz seevınırım yaralısın hıc bı sey yapamıyon

Çıktıysa bende bugün bir bakayım bulursam PS2 için alacağım.

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 26 Haziran 2008, 14:44:15 »
arkadasın dedigi dogrudur valla bende alcam bu hafta içinde

FATAL1TY

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 26 Haziran 2008, 14:47:04 »
Çok güzel oyundur alan pişman olmaz valla.Eskiden oynadığımda grafikleri kötü olmasına rağmen korkutuyordu.Bakalım yeni nesil konsollarda nasıl göstercek kendini.

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 26 Haziran 2008, 14:51:03 »
Güzel Bir oyuna Benziyor

emperor622

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 26 Haziran 2008, 16:16:23 »
Oyunu PS2 için alacakların dikkatine!!

Ciddi kontrol sorunları ve diğer versiyonlarına göre daha kötü grafikleri sebebiyle PS2 versiyonu beğenilmemiş. PS2 için almanızı pek tavsiye etmem.

HBK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • www.hayattanmaskeler.com
« Yanıtla #27 : 26 Haziran 2008, 17:34:46 »
Teşekkür ederim emperor622 uyarın için bende pcye alırım herhalde yoksa bende ps2ye alacaktım

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 26 Haziran 2008, 20:03:51 »
Benim PC bu oyunu kaldırsaydı bende PCye alırdım ama kaldırmadığı için PS2'ye alacağım kontrollerle,grafik kötü olsun.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 26 Ağustos 2008, 18:12:08 »
"Alone İn The Dark" PS2 İncelemem:

Güzel videolar göstererek oyuncuların ağzını açık bırakan "Alone İn The Dark" PS2'ye çıkacağını öğrenince mutlu olmuştum,ama oyun çıktığın önce PS2 de grafiklerin kötü olduğunu ve kontrollerin de zor olduğunu çeşitli kaynaklardan okuyarak öğrendim.

Grafikler:

Grafiklerin PS2'de kötü olduğunu öğrendim ama bu kadarda kötü olduğunu beklemiyordum videolarda ne güzel adam, adama benziyordu ama PS2'de adam; maymuna benziyor hemde sadece biz değil oyundaki diğer karekterlerde maymun olmuş,ama bağzı cinematikler gerçekten güzel olmuş."Bu günleridemi görecektik?"dedim ve oyuna devam ettim.

Kontroller:

Kontroller bana pek okadarda zor gelmedi,daha iyi kontrol sistemi yapılabilirdi ama buda aşırı kötü sayılmaz.(Bu konuda fazla denecek birşey yok,herkesin kontrol zevki ve anlayışı farklıdır.)

Sonuç:

Oyunu değiştirmeye gitsem şimdi adam: "oyun çalışıyor"diyerek oyunu geri almayacak,kısacası: oyun elimde patladı.Oyunu kapadım sonra Clock Tower 3'ü açıp biraz "üstümdeki şoku atayım" dedim ve iyikide öyle yapmışım CT3'ün grafikleri bile daha güzeldi.Bu oyunu illa oynayack olanlar PS2'de oynamasın.

NOT:10/5

Kendi yorumumdur.