Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7183
  • 22

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 2 (1998) Belgeleri
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2010, 02:12:08 »
POLİSİN BİLDİRİSİ

23/08/1998

Bu mektup sadece bölgenin yeniden düzenlenmesi sırasında cereyan eden son ekipman taşınması hakkında herkesi bilgilendirmek içindir.

Dört rakamlı kasa kilidi, ikinci katta bulunan S.T.A.R.S. ofisinden, birinci katta bulunan batı ofisine taşınmıştır.

"2236"

Raccoon Polisi İrtibat Bölümü

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2010, 02:12:15 »
OPERASYON RAPORU 1

26 Eylül

Raccoon Polis Merkezi umulmadık zamanda zombilerin saldırısına uğradı. Polislerin bir kısmı yaralandı. Bir çoğu da öldü. Saldırı boyunca iletişim teçhizatımızda tahrip meydana geldi ve kent dışındaki bağlantımızı da kaybettik.

Hem bu felaketin Raccoon Şehri'nin ötesine yayılmasını engellemek hem de olası hayatta kalanları kurtarma niyetiyle geri kalanımız, acil durum planımızı yürürlüğe sokmaya karar verdik. Operasyon ayrıntıları aşağıdaki gibidir:

Silah ve Mühimmat Güvenliği:

Şef Irons, son zamanlarda çözümlenemeyen bir dizi hadiseden dolayı terörizm konusundaki düşüncesini dile getirdi. Tam olarak zombilerin saldırısından önceki gün şef, zombilerin olası ele geçirmelerinin önüne geçmek için tüm silahların geçici bir tedbir olarak bina boyunca seyrek aralıklarla dağıtılmasına karar verdi. Maalesef ki bu karar, bütün mühimmat erzaklarının yerini saptama konusunda bizi bayağı bir zorladı. Etrafa saçılmış bu mühimmatları kurtarmak önceliğimiz hâline geldi.

Silah Deposunun Kilidini Açmak:

Daha önce de belirtildiği gibi, mühimmatların tamamını güvenceye almak son derece zor olacak. Ancak her halükârda hatırı sayılır bir tedarik, hala bodrumdaki silah deposunda duruyor. Ne yazık ki kapıya erişmek için kullanılan anahtar kartından sorumlu olan kişi kayıp ve anahtarı bulacak bir durumda da değiliz. Çarpışma esnasında kesicilerden biri aşağı indi ve elektronik kilitler, belirli alanlarda çalışmıyor. Öncelikli ilk hedef güç odasını onarıp, o güvenlik kilitlerini açmaktır.

27 Eylül

Gece 1.00, batı barikatı düştü ve bu da başka bir mübadeleyi doğurdu. Yaralıları idareten, birinci kattaki haciz odasında koruduk. On ikiden fazla kişi, çatışma sırasında yaralandı.

Yazan: David Ford

-Ek Rapor-

Henüz bilinmeyen bir yaratığın aniden ortaya çıkışından sonra, fazladan 3 kişi daha öldürüldü. Bu yaratık, kayba uğramış deri parçaları ve jilet gibi keskin pençeleri vasıtasıyla tespit edilmiştir. Ancak, karşılaştığımız o yaratığın en ayırt edici özelliği, bir taktik polis yeleğini bile delip geçme yeteneği olan mızrak benzeri dilidir. Ne sayıları ne de kaldıkları yer bilinmiyor.

Geçici olarak yaratığa "Licker" adını verdik ve şu an, bu yeni tehditle baş etmek için karşı tedbirleri geliştirme sürecindeyiz.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2010, 02:12:21 »
OPERASYON RAPORU 2

28 Eylül - Gece 2.30

Zombiler, başka bir çatışmanın çıkmasına neden olarak operasyon odasını bastılar ve David'in de aralarında bulunduğu dört adamı daha kaybettik. Ben dahil 4 kişi kaldık. Silah erzağını korumakta başarısız olduk ve kaçış umudumuz da azalmaya devam ediyor.

Bu şekilde daha fazla dayanamayız...

Kanalizasyon üzerinden kaçmak için şansımızı deneme konusunda hepimiz hemfikir olduk. Polis bölgesinden atık su arıtma tesisine giden bir yeraltı yolu var. Oradan kanalizasyonlara ulaşabilmemiz mümkün olsa gerek. Buradaki tek büyük sorun, atık su tesisinin, daha güvenli olacağına dair herhangi bir garantiden yoksun oluşu.

Kanalizasyondaki şansımızın zayıf olduğunu biliyoruz; ama yapılacak her şey, burada öylece ölmeyi beklemekten daha iyidir.

Daha fazla zaman kazanmak için doğu bürosundaki yeraltına inen tek kapıyı kilitledik. Şu yaratıklardan herhangi biri, anahtarı bulup da kapıyı açabilecek zekaya sahip olması pek mümkün görünmediğinden ötürü anahtarı batı bürosunda bıraktık.

Bu operasyon raporunu bulan kişiye faydalı olmasını diliyorum.

Yazan: Eliot Edward

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2010, 02:12:27 »
CHRIS'İN GÜNLÜĞÜ

8 Ağustos

Bugün bir kez daha şefle konuşmaya çalıştım, ama beni dinlemeyi reddetti. Kesin olarak Umbrella'nın, o konakta T-Virüs araştırması yürüttüğünü biliyorum. Enfekte olmuş herkes bir zombiye dönüşüyordu. Ancak o patlamada, suç delili teşkil eden her şeyle birlikte tüm konak havaya uçtu. Umbrella, şehirde bu kadar çok insanı istihdam ettiğinden dolayı, kimse olay hakkında konuşmaya yanaşmıyor. Seçeneklerim tükeniyor gibi.

17 Ağustos

Şehir genelinde rastgele ortaya çıkan garip yaratıklarla ilgili birkaç yerel bildirim alıyoruz. Kesin Umbrella'nın işi olmalı.

24 Ağustos

Jill ve Barry'nin yardımıyla sonunda bu davaya ait hayati bilgiyi elde ettim. Umbrella, orijinal T-Virüsü'nün bir değişkeni olan yeni G-Virüsü üzerinde çalışmaya başlamış. Önceden verdikleri zarar yetmedi mi? Meseleyi konuşup Avrupa'daki Umbrella ana genel merkezine gitmeye karar verdik.

Bu seyahatten kız kardeşime bahsetmedim; çünkü böyle yaparsam, onu tehlikeye atmış olurdum.

Lütfen affet beni Claire.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2010, 02:12:33 »
CHRIS'E POSTA

Federal Polis Raporu

Sayın Chris Redfield
-Raaccon Şehri Polis Merkezi-
S.T.A.R.S. Takımı

İsteğiniz üzerine, dahili soruşturmamızı gerçekleştirdik ve aşağıdaki bilgileri keşfettik .

1) Umbrella Şirket Ortaklığı tarafından şu an geliştirilme aşamasında olan G-Virüsü hakkında.

Şimdiye kadar G-Virüsü'nün var olup olmadığı bile doğrulanmamış durumdadır. Bu konuyla ilgili araştırmamıza devam ediyoruz.

2) Raccoon Polis Merkezi Şefİ Bay Brian Irons hakkında.

İddiaya göre Bay Irons, son 5 yıl boyunca Umbrella'dan yüksek miktarda rüşvet sermayesi edinmiş. Zanlının konak laboratuvarındaki durumuyla birlikte doğrudan Umbrella'yla ilgisi olduğu anlaşılan bir takım başka olayları da örtbas etmiş olduğu görülüyor.

Bay Irons, bir üniversite öğrencisi olarak geçirdiği yıllar sırasında iki ayrı tecavüz iddiasından dolayı gözaltına alınmış. Suçlamaların bir sonucu olarak bir ruhsal değerlendirmeye tabi tutuldu; fakat koşullara bağlı kanıtlar (emareler) ve bunun yanı sıra olağanüstü akademik başarısı nedeniyle serbest bırakılmıştır.

Bunlar doğrultusunda, konu bu adam olduğunda çok dikkatli olunması tavsiye edilmektedir.

Jack Hamilton
Birleşik Devletler Federal Polis Merkezi
Dahili Soruşturma Bölüm Şefi

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2010, 02:12:53 »
FİLM D

YENİ ÜYE

Rebecca Chambers

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #7 : 17 Ekim 2010, 02:13:07 »
DEVRİYE RAPORU

20 Eylül - Akşam 9.30

Yazan: Yüzbaşı Neil Carslen

Raccoon Şehri eteklerindeki kanalizasyon çevresinde sinsice dolaşan şüpheli bir şahsa dair bir rapor elimize ulaştı. Bölgeyi araştırıp şahsın yerini keşfettim; fakat sorgulama fırsatı bulamadan şüpheli kaçtı. Aşağıdaki nesneleri topladım:

- Az miktarda C4 plastik patlayıcısı
- Elektronik bir fünye
- 9x19 Parabellum mermisi
- Kızılötesi dürbün (kırılmış)

Rapor sonu.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Ekim 2010, 02:13:14 »
SEKRETERİN GÜNLÜĞÜ A

6 Nisan

İkinci kattaki taş heykellerden bir tanesine yaslandığımda, kazara onu yerinden oynattım.
Şef bunu öğrendiğinde çok kızdı. Yemin ederim, herif heykele bir daha dokunmamam için bağırırken, neredeyse kafamı ısırıp koparacaktı. Eğer bu kadar önemliyse, o zaman belki de bu şekilde orta yere koymamalıydı...

7 Nisan

Şefin odasındaki ender bulunan sanat parçalarının, abartısız yüz binlerce dolar değerinde olduğunu duymuştum. Hangisinin daha büyük bir gizem olduğunu bilmiyorum: o kalitesiz şeyleri nereden bulduğu mu, yoksa onlara ödeyecek parayı nereden bulduğu mu?

10 Mayıs

Şefin bugün ellerinde başka bir kocaman resim çerçevesiyle daha geldiğini gördüğümde şaşırmadım. Bu defaki, asılmış çıplak bir insanın resmedildiği gerçekten rahatsız edici bir tabloydu. Şefin o tabloya pis pis bakarkenki ifadesi karşısında dehşete düşmüştüm.
Açıkçası birinin öyle bir şeyi sanat çalışması olarak düşünmesi, benim anlama yeteneğimin ötesinde...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #9 : 17 Ekim 2010, 02:13:24 »
LEON'A PUSULA

Leon S. Kennedy'e,

Raccoon Şehri Polis Merkezi'ne olan atamanı kutlarım.

Hepimiz, seni takımımızın bir parçası olarak görmeyi bekliyor ve sana iyi bakacağımıza söz veriyoruz.

Aramızda hoş geldin!

R.P.D.'deki tüm elemanlardan.