Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 21581
  • 70

MoRGaNBLacK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: DWG22 - Site Denetmeni
« Yanıtla #60 : 12 Kasım 2011, 09:53:28 »
Bugün Silent Hill'in, senaryo bakımından Resident Evil'dan ne kadar üstün olduğunu gördüm. Eğer yıllar önce ağabeyim, Re yerine Sh oynuyor olsaymış, muhtemelen ben, şu an burada yönetici olmazdım.

Bilal abi, babam eskiden hem RE hem SH oynardı. En çok korktuğum ve hoşlandığım SH idi. Ama ben RE'yi tercih ettim. Nedeni de bana kolay ve daha basit gelmesiydi. Şimdi, RE oynarken korkmuyorum ama SH oynamaya bile cesaret edemiyorum :)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #61 : 12 Kasım 2011, 13:10:39 »
Ben Re oynarken de korkuyorum valla :H

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 12 Kasım 2011, 16:56:52 »
nasıl ya ??? artık nerden ne geliyor bilirsin be bilal kardeşim :O tabi lafın gelişi söylediysen o ayrı :D :D :D

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #63 : 12 Kasım 2011, 19:49:04 »
Valla Re 1 oynayıp da yeraltında hunterlardan tırsmayan varsa hileyle oynuyordur :D

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #64 : 13 Kasım 2011, 15:40:15 »
Ben hâlâ korkuyorum oynarken RE3 ,RE1'i filan. :H Ama ben Nemesis'i görünce hemen kaçardım birden o geldi aklıma. :H Çok korkardım. :D

MoRGaNBLacK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 13 Kasım 2011, 17:16:16 »
Resident Evil 3: Nemesis'te bende korkuyorum ama, Silent Hill'da ki kadar değil tabi ki de :D

xLazine

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 31 Mart 2012, 15:14:59 »

Bilal abi RE değil de şu SH Downpouru oynadıktan sonra psikolojim bozuldu valla ortam iyi tam psikolojik korku olmuş :D

Turambar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 31 Mart 2012, 16:20:57 »
Valla Downpour'u oynamadım ama onun dışındaki tüm SH oyunlarını bitiren biri olarak zamanında eskileri oynasaydın psikolojini değiştirecek kadar etkili olabilirdi. Gerçi halen daha oynasan bir şey fark etmez de :D

Çünkü Downpour'da bu işi mükemmel yapan Team Silent'tan geriye bir şey kalmadı, özellikle o atmosfere göre melodiyi uydurma işini harika bir biçimde yapan, ses prodüktörü Akira Yamaoka'nın da Konami'den ayrılması bu oyundan beklentilerimi iyice geriye düşürdü. Ha bu oyun etkileyiciyse, diğerleri özellikle 1,2,3,4 ve Origins nedir bilmiyorum. :)

Sajkoo

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 26 Nisan 2012, 23:56:29 »
Yaklaşık üç aydır bu foruma üyeyim. Burayı sürekli takip ediyorum ve yorumlar yaparak kaynaşmaya çalışıyorum. Şu zamana kadar hangi konuya baksam seninde cevapların oluyor. Bir sorun olduğunda ilk önce sen yardımcı olmaya çalışıyorsun. Ben böyle bir forum yöneticisine daha önce rastlamadım dersem yalan olmaz. Sen kendi yöneticiliğini hiç sorgulamadın ama biz sorguladığımızda mükemmel bir yönetici olduğunu anlıyoruz. Bu mesaj sayısından da belli oluyor. Bunu bilmeni isterim..

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #69 : 27 Nisan 2012, 09:38:05 »
Bilâl abi bence sen çok iyi bir yöneticisin,ve öylede kalman gerekiyor.Kendi isteğinle gitmen aslında beni şaşırtmadı desem yalan olur.Çünkü senin forumda her zaman büyük bir katkın oldu.Foruma ilk geldiğimde ilk tandığım üyelerden biriydin sen. :W Senin ben gene yönetici olarak kalmanı istiyorum. ;) Ama genede senin kararın. :W Emre abi gibi bende senden çok şey öğrendim.Şuana kadar ne sorsam sabırla cevap verdin. :H Belki kızdın " yeter artık!" dediğinde oldu ama genede sen çok iyi bir insan ve çok iyi bir yöneticisin. :W Belkide hâlâ öyle kalman lazım. ;)