Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 24982
  • 75

HBK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • www.hayattanmaskeler.com
Ynt: Resident Evil Nereye Koşuyor?
« Yanıtla #10 : 11 Eylül 2009, 22:23:13 »
Sende haklısın bilalcim.Ayrıca ellerine sağlık levent süper ötesi yazmışsın ve bizim düşündüklerimizi anlatmak istediklerimizi bu makalede anlatmışsın.Artık ya bizim sesimizi duyurmamız lazım Capcom 'a yada Capcom 'un kendine gelmesi lazım.Ellerine sağlık hocam teşekkür ederim diyorum ve bir ümitle gelecek serileri bekliyorum...

can_kavas

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 13 Eylül 2009, 21:35:18 »
Sende haklısın bilalcim.Ayrıca ellerine sağlık levent süper ötesi yazmışsın ve bizim düşündüklerimizi anlatmak istediklerimizi bu makalede anlatmışsın.Artık ya bizim sesimizi duyurmamız lazım Capcom 'a yada Capcom 'un kendine gelmesi lazım.Ellerine sağlık hocam teşekkür ederim diyorum ve bir ümitle gelecek serileri bekliyorum...

Burak arkadaşıma aynen katılıyorum.Capcom'un gercekten kendıne gelmesı gerek artık.

HBK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 14 Eylül 2009, 00:20:38 »
Teşekkür ederim can_kavas eminim birçok kişide bizimle aynı düşüncede.Benim en merak ettiğim daha nereye gidecek bu olaylar sonunda Star Wars 'a döndürecekler güzelim oyunu...

Deadman

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 14 Eylül 2009, 01:48:30 »
Oynanışın değişmesi beni mutsuz etti diyemem açıkçası. Korku-maceradan  direk maceraya dönmesi için de kötü şeyler söyleyemem açıkçası. İlk oyunda bana büyük keyif verdi 4. oyunda. PS3 alınca 5. oyun için konuşurum.

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 14 Eylül 2009, 16:10:46 »
koştuğu yer iyiye gitmiyor onu biliyoruz ve herkes öyle söylüyor bunlarda bu kadar fanı olan bu oyun serisini bu hale getirdiklerinden habersizler hatta bir haberde  okumuştum old snake arkadaşımız bildirmişti buradan o haberi buradaki distributörü capcomun resident evil serilerinden bir haber cvx ile re 2 nin ne kadar bağlı olduğunu anlamış :D :D :D gülmemek elde değil kontroller almış gidiyor zaten bir yere ondan hiç bahsetmek dahi istemiyorum .neyse ............

HBK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 14 Eylül 2009, 17:38:03 »
CVX ile RE2 'mi bağlantılıymış yoksa benmi yanlış anladım?

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 14 Eylül 2009, 19:02:10 »
Resident evil yeni fan kitlesine kosuyor.. Yakında safkan fps bir oyun olarak karsımıcaz cıkabilir .. Ama elbet betona çakılacaklar.

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 14 Eylül 2009, 20:03:31 »
CVX ile RE2 'mi bağlantılıymış yoksa benmi yanlış anladım?

hani claire abisini arıyordu ya o mevzuyu daha bu baş sorumlu yeni anlıyor paraları saymayı bıraktığı anda bir bakmış galiba yahu biz tonla para kaldırıyoruz acaba bu oyun nasıl bir şey bir bakayım diyerekten bakmış ve bunu fark etmiş bencede fps olursa olay biter

HBK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 14 Eylül 2009, 22:20:07 »
Hee anladım evet illa bitecek bu ama ya Capcom direk bitirecek yada biz fanlar daha fazla dayanamayıp kendi kendimize bitireceğiz...

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2009, 00:15:55 »
kısaca yokuş aşağıya koşuyor ne zaman yer ile buluşur orasını kimse bilmiyor .