Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 36547
  • 146

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
« Yanıtla #90 : 06 Ağustos 2009, 18:11:37 »
RÜTBESİZ ZOMBİLER

Zombilere dönüşmeden önce bu insanlar, bir zamanlar Umbrella'nın özel kuvvetlerindeki eğitilmekte olan rütbesiz askerlerdi. Bir şey veya birisi, onları hazırlıksız yakalayıp, T-Virüsü'yle enfekte etmişlerdir.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 06 Ağustos 2009, 18:28:45 »
KARA DUL

Örümcek kökenli bir B.O.S.'dur. Özel olarak geliştirilmiş olup, Rockfort Adası'na gönderilmeden önceki B.O.S. olarak eğitilmişlerdir.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 06 Ağustos 2009, 19:08:02 »
BABA ZOMBİ

Bu yaratık, Steve Burnside'ın babasının bir virüsle kaynaşması adına yapılan başarısız bir insan deneyinin sonucudur. Tıpkı herhangi bir zombi gibi çok az zekaya sahiptir.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 06 Ağustos 2009, 19:29:03 »
GİZLİ GEÇİT NOTU

Alexia ve benim yaşadığım köşke uzanan yeraltı geçidi çok kötü şekilde tahrip edilmiş. Ayaktakımı ehlinin Alxia'yı görmesine asla izin vermeyecek olsam da, artık yöre halkının yaptığı yeraltı su yolunu da kullanmaya devam edemem.

Muhtemeldir ki şu mahkumlara bir köprü inşa ettirebilirim. Alexia'nın mükemmelliğine yakışan muhteşem bir köprü olmalı. Elbette köprü tamamlandığında, inşaatta yer alan herkesi elden çıkarmalıyım, böylece kimse, köşkümüzün varlığından haberdar olmaz. Su yolunun girişini, benden başka kimsenin giremeyeceği şekilde düzenledim.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 06 Ağustos 2009, 19:37:21 »
GAZETE KÜPÜRÜ

10 yaşındaki dahi bir kız, bölümündeki en üst dereceyle, saygın bir üniversiteden mezun oldu. Uluslararası kuruluş Umbrella Kimyasal Şirketi, kıza, baş araştırmacı konumu teklifi etti.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 08 Ağustos 2009, 03:49:21 »
HUNTER II

Umbrella'nın B.O.S.'a ilişkin sızdırılmış verilerine dayanarak rakip bir şirket tarafından geliştirilmiş olan bir B.O.S. olan Hunter II, yalnızca tayin edilen hedefe saldırmak üzere yönetilir. Rockfort Adası'na yapılan Hunter II saldırısının arkasında belirli bir şahsın olduğu düşünülse de, henüz bir amil (etki) nedeni tespit edilememiştir.

Sweeper denilen kırmızımsı deriye sahip başka bir alt türleri de bulunmaktadır.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 08 Ağustos 2009, 04:24:20 »
KAHYANIN MEKTUBU

İlk olarak babanız Efendi Alexander'a hizmet ettim ve uzunca bir süre boyunca Ashford Ailesi'nin sevinç ve derin kederlerini paylaştım. Efendi Alexander, 15 yıl önce umulmadık bir şekilde ortadan kayboldu. Ardından bir deney sırasında meydana gelen kazan, sevgili Alexia'mızın yaşamını çaldı.

Genç yaşta ailenin başkanı olmak zorunda kaldınız ve ben de, bunun taşınması çok ağır bir büyük olduğunun bilincindeyim. Bu kadar genç yaşta birinin bütünün ailesini kaybetmesi, şüphesiz en metanetli insanı bile yıkardı.

Size yardım etmeyi, acınızı hafifletecek bir şey yapmayı çok istedim; ama güçsüzdüm. Her ne kadar kabul etmesi çok utandırıcı olsa da, ben bile bir noktada intihar etmeyi düşündüm. Ancak bu sadece korkakların yapacağı bir hareket olurdu. Efendi Alexander ve güzel Alexia'mızın anısına leke sürmeyi kabullenemezdim. Keşke tüm bunları size, bizzat anlatabilseydim; ama korkarım ki cesaret ve metanetim eskisi gibi değil. Beni affedebileceğinizi umarım.

Scott Harman
Ahford Ailesi, Kahyası

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 08 Ağustos 2009, 14:37:55 »
HUNK'IN RAPORU

Dikkat Dikkat: Sayın Alfred Ashford,

Bugün 16.32'de, büyük ölçekli B.O.S. kapsülüyle birlikte başarılı bir şekilde Umbrella nakliye üssünden döndüm. Taşıma esnasında aşırı dikkat gösterilmiş olup, standart usuller gereğince 108 kontrol noktasının hepsinde, "yeşil" renk koşulu teyit edilmiştir. Kapsül, şu an isteğiniz doğrultusunda sıfırın altındaki sıcaklıklarda muhafaza edilmektedir.

Bununla birlikte, bu meseleye ilişkin dikkatinizi çekmek istediğimiz bir vaziyet var. Bildiğiniz gibi birimimiz, genelde özel görevlere atanır. Dolayısıyla şöyle bir soru doğuyor: neden bu türden yüksek eğitimli bir birim, standart kapsül görünümündeki bir şeyi korumak için görevlendirilir? Gizli bilgilere yönelik muameleyi hatırlatmamın lüzumu yok; endişelerim, birimimin güvenliği içindir. Sonuçta böylesine bir taşıma işleminde, içerik bilgisi olmadan güvenliğimiz tehlike altında olabilir. Eğer ki içerikler, potansiyel olarak zararlıysa, bu durum özellikle önemli demektir. Gelecekte benzer görevlere tahsis edileceksek, daha fazla bilgi sağlanmasını talep ediyoruz.

Umbrella Özel Kuvvetler Birimi - Hunk

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #98 : 08 Ağustos 2009, 15:47:06 »
ALEXANDER ASHFORD

Ashford Ailesi'nin 6. resisi. Babası Edward, Umbrella'nın kurulmasına ortaklık ederek Ashford adını, şöhretin zirvesine çıkardı.

Oğlu Alexander, sıradanlığıyla anlamlı bir şekilde iktidarın dizginlerini ele almayı başaramadı ve yalnızca bir nesilde, aile adını mahvetti. Alexander öylesin rezil olmuştu ki, kendi çocukları bile küçümsemeyle bakıyordu.

Viral araştırma için ne gerekli kabiliyete sahip olmadığını ne de babasının başarılı üzerine inşa edecek nitelikleri olmadığını kabul eden Alexander, aile adını eski hâline kavuşturmak için eğitimini aldığı genetik mühendisliği kullanmak üzere bir tasarı ileri sürdü.

Antartika Üssü'nün inşa edilmesi, bu planın bir paçası oldu. 1983 yılı dolaylarında bir gün, Alexander aniden ve gizemli bir şekilde ortadan kayboldu.

Ama Umbrella'nın umudu çoktan, sıra dışı yetenekler göstermeye başlamış ve henüz birkaç yıl önce şirketin, baş araştırmacılık unvanı verdiği akıllı bir genç kız olan Alexia üzerinde sabitlenmişti.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #99 : 09 Ağustos 2009, 18:05:09 »
TYRANT (T-103 SERİ ÜRETİM TİPİ)

Raccoon Şehri'nde görülmüş olan seri üretim T-103 türü Tyrant, Umbrella'nın özel kuvvet birimi tarafından eğitim amaçlı olarak Rockfort Adası'na yerleştirilmiştir. Önceki T-103 Tyrant'tan tek farkı, sınırlayıcısının kaldırılmış olması ve standart T-103'lerden daha küçük oluşudur. Önceki Tyrant türlerinin aynı güç ve dayanıklılığına sahiptir.