Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil Chronicles Serisi
//
Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
36554
146
Yazdır
Sayfa:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
15
LW
Site Kurucusu
Ynt: Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
«
Yanıtla #100 :
10 Ağustos 2009, 21:35:49 »
BANDERSNATCH
İnsan öznesinden yapılmış yeni bir B.O.S. prototibi. Ana nakledilme tarzı, uzayabilen sağ koluyla bir şeyleri yakalayıp kendine çekmesi şeklindedir. Kusurlu prototip durumu nedeniyle, alt gövdesi gelişmişken sol kolu neredeyse yoktur, sadece sağ koluna güvenmek zorundadır. En önemli kusurlarından biriyse, insansı B.O.S.'ların doğal zayıf noktası olan baş bölgesini korumak için yine sağ kolunu kullanmaya mecbur oluşudur.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #101 :
11 Ağustos 2009, 14:45:23 »
ALFRED'İN GÜNLÜĞÜ
30 Ocak
Antarktika'daki ana tesis içinde bulunan koridorda mühürlenmiş bir oda var. Orada ne olduğunu bilmiyorum; fakat içeri nasıl girileceğini biliyorum. Ashford Ailesi soyundan gelindiğinin kanıtı olarak bizden her üç üyenin taktığı üç adet mücevheri kullanabilirim. Tek sorun, babamın emare mülkünü nasıl ele geçirebileceğimi bilmeyişim.
17 Şubat
Sonunda o mühürlü odaya girmeyi başardım. Hem Alexia hem de kendi doğumuma dair böylesine rezil bir sırrın var olduğunu asla hayal edemezdim... Babamdan nefret ediyorum. O budala Alexander'dan... Bizim sadece, babamın başarısızlığını örtme çabasıyla oluşturulmuş olduğumuz artık çok belli. Ona bir daha asla güvenemem. Kız kardeşimle birlikte, Ashford Ailesi'ne şanını tekrar kazandırmalıyım. Alexia yanımda olduğu sürece korkacak hiçbir şey yok.
3 Mart
Alexia, hakkında konuştuğumuz insan vücudu üzerindeki deneyi gerçekleştirdi. İşe yaramaz babamız, sonunda Ashford Ailesi'ne katkıda bulunabildiğinden dolayı şu an mutlu olmalı.* Dikkatli olmaması gerektiren tek şey, kahya Harman'in hareketlerimize dair bilgili hâle gelmemesi.
Not: Denek olarak babalarını kullanmışlar.
22 Nisan
Deney başarısızlıkla sonuçlandı. Babamız, aslında düşündüğümüzden de işe yaramazın tekiymiş. Daha da kötüsü, tamamen kontrol dışı tehlikeli bir yaratığa dönüştü. Onu sıkıca bağlayıp bir yeraltı hapishane hücresine kilitledik. Her şey sarpa sardığı hâlde Alexia, bir çözüme yakın gibi görünüyor. Korktuğumdan da fenası, Alexia, kendi üzerinde deney yapmak istediğini söyledi. Deneyi başarıyla sonuçlanması için, 15 yıl boyunca uykuda tutulması gerektiğini belirtti. O ahmak yüzünden, 15 yıl boyunca sevgili Alexia'mı göremeyeceğim. Alexia, tüm inancıyla bana güvenerek uykuya dalacak. Artık onu koruyabilecek tek kişi benim.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #102 :
11 Ağustos 2009, 18:12:01 »
ALFRED VE ALEXIA 1
Alexia: Canım kardeşim, hazır mısın?
Alfred: Sevgili Tanya, 13. Yaş günün kutlu olsun. Böylesi neşeli bir kutlamayı gerçekleştirmek için seni buraya davet etmek isterdim katılamayacağını biliyorum. Bu sebepten dolayı en azından seni yürekten kutlama onurunu bana bahşet. Alexia'yı iyi anlıyorsun. Yalnız bir kızın üzüntüsünü iyi anladın. Sen de olağanüstüydün, hatta belki de Alexia'ya rakip olabilecek kadar. Bu doğru, eğer sen olmasaydın Alexia'nın araştırması şimdiki kadar başarılı olamazdı. Bu yüzden doğum gününü bu şekilde kutluyor olamaktan müteşekkirim. Tanya, bana bir iyilik yapma nezaketini gösterirsen... şey, açıkçası bu iyilik Alexia için. Acaba o şarkıyı tekrar söyler misin? O yatıştırıcı ninniyi. Eminim ki ona olan anılarını tazeleyecektir. Doğru değil mi, Alexia?
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #103 :
12 Ağustos 2009, 23:36:59 »
İŞÇİNİN GÜNLÜĞÜ
30 Ekim
Umbrella Kuruluşuna katıldığımda, turnayı gözünden vurdum diye düşünmüştüm. Demek istediğim bu koca şirket tarafından işe alınmak, bir adam başka ne isteyebilirdi ki?
Puff! Aman ne turnaymış!
Bu kahrolası yerde, beni anca bir sürücü yaptılar. Bir mevki değişikliği istedim; fakat düpedüz reddedildim. Hapiste yatıyormuş gibi hissediyorum! İş son derece zorlu ve görevimin hiçbir eğlenceli tarafı yok. Ölmeyi tercih ederdim! Durum berbat!
3 Kasım
Harika! Zorlukla elde ettiğim tatil iptal edildi. Tesis başkanı Alfred tarafından yapılan bir hata nedeniyle yeterli insan gücü sağlamada başarısız olduklarını duydum. Ne iş lan bu?! Yani bir geri zekâlı yüzünden tatile çıkamıyorum.
Aslında var ya, belki daha fazla bağışlayıcı olabilirdim, eğer O soysuz bize, gerçekten insan gibi davransaydı; fakat herifin aleti hep kalkık. üstün derecede bir yavşak
5 Kasım
8 yıldan fazla burada çalışan bir elemandan garip bir hikaye duydum. Güya bana, 10 yılı aşkın bir süre boyunca bodrum tarafında bir yere hapsedilmiş bir adamı anlatıyordu. insanların, burada ona "Nosferatu" (anlamı neyse artık) dediklerini ve herkesin ondan korktuğunu söyledi. Bana sorarsanız bir hayalet hikayesine benziyor. Bu adam, çocuk filanken biraz fazla tutkal koklamış sanırım.
10 Kasım
Gece yarısı yerin derinliklerinden geliyormuş gibi görünen tekinsiz bir hırıltı sesine uyandım...
O damın hikayesinin beni bu şekilde etkilemesine izin verdiğime inanamıyorum. Üstelik böyle bir yerde sıkışıp kalmış kim olursa olsun, akıl sağlığını korumak için zor zamanlar geçirmiştir diye tahmin ediyorum!
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #104 :
13 Ağustos 2009, 03:22:20 »
NOSFERATU
Asford Ailesi'nin altıncı kuşaktan son reisi Alexander Ashford'un mutasyon geçirmiş biçimi. Umbrella'nın Antarktika tesisine gönderilmiş ve son 15 yıl boyunca orada mühürlü kalmıştır; fakat Alfred'in maden odasındaki uçuruma düşerkenki çığlıklarını duyuşundan hemen sonra, olağanüstü Herkül gücünü sergileyip kaçmıştır. Her iki kolunun da, deli gömleği benzeri bir şeyle arkasından bağlanmış olması gerçeğine rağmen, vücudundan, dolaşmak için kullandığı üç adet dokunaç bitivermiştir. Açığa çıkmış kalbi, göğüs kafesi üzerinden çıkıntı yapmıştır. Ayrıca vücudu, oksijenle temas ettiğinde ölümcül bir dumana dönüşen bir zehir üretir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #105 :
16 Ağustos 2009, 14:37:37 »
ARAŞTIRMACI ZOMBİLER
Zombiye dönüşmeden önce bu insanlar, Antarktika üssünde virüsler üzerinde çalışan araştırma çalışanlarıydılar. Birisi ya da bir şey, onlara saldırmış ve onları virüsle enfekte etmiştir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #106 :
19 Ağustos 2009, 22:59:03 »
İŞÇİ ZOMBİLER
Zombiye dönüşmeden önce bu insanlar, Antarktika üssünde kargo depolama ve sınıflandırmayla görevli işçilerdi. Birisi ya da bir şey, onlara saldırmış ve onları virüsle enfekte etmiştir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #107 :
19 Ağustos 2009, 23:27:05 »
GÜVE
Raccoon Şehri kanalizasyonlarındaki Dev Güveler'in aksine bu Güvelerin kanatları, vücutlarıyla mükemmel orantı sağlayarak büyümüştür. Bu durum da, bu Güvelere inanılmaz bir manevra kabiliyeti kazandırır. Av için, parazitlerini yumurtladıkları yuvalarının etrafındaki bölgeyi kolaçan ederler.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #108 :
20 Ağustos 2009, 13:49:54 »
PARAZİTLER
Güve larvaları. Bir organizmanın gövdesi içine bırakılmış olan yumurtalar, yumurtadan çıktıklarında ev sahibi üzerinden beslenip hızla büyürler. Belirli bir boyuta ulaşmalarının ardından, başka bir av bulmak için ev sahibinin vücudundan çıkarlar.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #109 :
22 Ağustos 2009, 16:21:59 »
DOKUNAÇ
Antarktika Tesisi'nin merkezinde yuva yapmış Alexia-Kozası'nın bir dokunacı. Alexia-Kozası, Alexia'yla ortak bir yaşam ilişkisi paylaşan bitki benzeri bir organizmadır. Esasındaysa, Alexia'nın karınca evlatlarının yuvasıdır. Alexia, dokunacın hareketlerini istediği gibi kontrol edebilir. Bu dokunaç, birkaç kilometre uzaklığa kadar avına ulaşıp saldırabilme yeteneğine sahiptir. Tek başına işlevini yerine getiremez; fakat önemli ölçüde zarar görmüşse bireysel olarak kendi kendine geri çekilir.
Yazdır
Sayfa:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...