Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7014
  • 20

not_kill_hunk

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 6'dan Öncesine Bir Bakış
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2010, 10:28:28 »
ellerine sağlk abi

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2010, 10:29:36 »
Güzel bir düşünce, gerçekleşse daha da güzel olabilir :) Yinede olaya şu açıdan bakmak gerek: Re 3'ten sonra artık müdafaa devri bitti, taaruz devri başladı. Umbrella'ya ve bu türden kurumlara karşı, sağ kalan karakterler bir savaş açtı ve hâliyle artık Re 2'de olduğu gibi Raccoon Şehri'nde bir köşeye sıkışma duygusu beklemek mantık dışı olur :D Adam oraya tesisi yıkmak için gidiyor sonuçta :D

SuperPyro

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2010, 11:50:32 »
 evet... bi de şu yönden bakalım... raccon city deyince evet re2 ve re3 aklımıza geliyor... ben ister dim ki (bi çok kişi buna karşı çıksa da) bambaşka bi oyun olacaksa ve bazılarının söylemine göre outbreak tarzı olabilir demelerini göz önünde bulundurarak raccon city'de sadece cleire ada leon chris jill daha sayamayacağım onca karakterin hayat mücadelesini yönlendirirken keşke "kendi hayatta kalma mücadeleni başlat" gibi extra gizli bir bölüm olsa ve nihayetinde bu oyun (re:raccon city) online veri tabanlı olacağını da  düşünürsek süper olur... extra bir mod açılıp kendi karakterimizi yaratıyoruz ( ki örnekleri var smack dows vs raw 2011 / create superstar ) ve oyuna başlıyoruz... günümüzdeki teknoloji artık örnek verdiğim oyuna bakarsanız gerçekten kaliteli bi şablon sayesinde size istediğiniz karakteri yaratma olanağı sağlıyor... bu sayede de bir sürü insan (the walking dead) online olarak survivors-harror macerası yasıyor... bazılarımızı yolda kaybediyoruz bazıları ile hiç bitip tükenmeyen bu maceranın sonunu getiriyoruz:) oooww...

beni cezbedebilirdi... hiç bitmeyen bi oyun... kendi karakterinizi yaratıyorsunuz ve herkes gibi hayatta kalmaya çalısıyorsunuz bi kaç farklı senaryo eşliğinde... oldukça güzel geldi bana :) örneği var mıdır bilmiyorum ama benim hafızamda kalan böyle bi oyun yok... affınıza...  ::P

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2010, 17:48:07 »
Aslında doğrudan ana senaryoya bağlılık açısından U.B.C.S. askerlerinin adı altından böyle bir şey yapılsa hoş olabilir. Söylemek istediğim Re 3'ün Mercenaries'i gibi değil, aynen üstte anlatıldığı gibi :D

not_kill_hunk

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 23 Kasım 2010, 19:25:23 »
bana kalırsa oyun raccon cityde falan geçmez

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #15 : 23 Kasım 2010, 19:28:15 »
Yani tabii ki geçmez :D Biz artık Re 6'yı geride bıraktık, başka serileri tartışmaya başlamışız :D

not_kill_hunk

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 23 Kasım 2010, 19:30:29 »
:D re 6 yı geride bıraktık dıyorsunuz ama oyunun nerde geçiceği falan bellimiki ?

LastEscape

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 24 Kasım 2010, 00:03:53 »
Re 4 ile gidilen değişiklikten (kamera açısı, kontroller vs...) sonra oyun severlerde (Re 4 den öncesi ve sonrası) artık ikiye ayrılmış durumda yani ortada iki farklı görüşün oluşmasına sebebiyet verildi. Re'ı ilk 4. seri ile tanımış olanlar daha aksiyona yönelik fps tarzı seven oyuncular diğer yandan 4. seriden öncesi ise korku ve gerilim teması baskın farklı kamera açılarıyla oyunu oynamayı seven (benim gibi) oyuncular. Yeni nesil fanlar eski serilere nazaran karşıdaki düşmanın başına, ayağına, omuzuna vs... ateş edebilelim gibi detaycı bir görüşteler eski fanlar ise oyunda gerilim ve korku içeriği arayışındalar tabi alışıla gelmiş eski kontrol ve kamera açılarıda buna dahil. Benim daha çok merak ettiğim çıkacak olan yeni oyunda eskiye doğru bir dönüş mü yapılacak yoksa 4 ve 5. serilerin yolundan gidilmeye devam mı edilecek ? yada her iki durum göz önüne alınıp ortaya karışık bir oyunmu sergilenecek ? bütün fanların merak ettiği gibi en çok beni düşündüren konuda bu ama bence durum ne olursa olsun çıkacak olan seri 4. ve 5. oyuna benzese dahi çıkarılmasını umduğum ara seri oyunlar ile eskiden hiç bi zaman kopulmayacağı fikrinde olduğumdur ;)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #18 : 24 Kasım 2010, 01:32:19 »
Yani yorum yazacaktım, ama şiir gibi konuşmuşsun. Bu yazının altını lekelememek lazım :)

LastEscape

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 24 Kasım 2010, 03:03:37 »
Yani yorum yazacaktım, ama şiir gibi konuşmuşsun. Bu yazının altını lekelememek lazım :)

Hoş görülüğünden dolayı teşekkürler :) tekrardan kısa bir özet geçmek gerekirse 4. ve 5. oyunlardan sonra artık eski serilerdeki korku ve gerilim atmosferini tekrardan bize yaşatmaları lazım diye düşünüyorum ama 4. ve 5. oyunlarıda sevmiyor değilim aksiyon ve hareketlilik bakımından ayrı bir zevke sahipler ;)