Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil 1
//
Resident Evil 1 (2002) Belgeleri
2912
20
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
Orcuncharted
Forever Emektarı
Resident Evil 1 (2002) Belgeleri
«
:
28 Ekim 2010, 15:39:32 »
KENNETH'İN FİLMİ
LANETLERİN KİTABI
TREVOR'IN GÜNLÜĞÜ
BURUŞTURULMUŞ NOT
BİTKİ BİLİMİ KİTABI
CESET İMHASI
BEKÇİNİN GÜNLÜĞÜ
ARAŞTIRMACININ VASİYETİ
GÜVENLİK ŞEFİNDEN POSTA
İNTİHAR NOTU
BİTKİ 42 RAPORU
ORGANİK KİMYA LABORATUVARI DENEYİ
AİLE FOTOĞRAFI VE NOTLARI
BARRY'NİN FOTOĞRAFI
BİR ARAŞTIRMACININ MEKTUBU
V-ACT
FAKS
GÜVENLİK PROTOKOLLERİ
GÖZLEMLEME NOTU
GİRİŞ BÖLÜMÜ
HammerHead
Site Yöneticisi
Ynt: Resident Evil 1 (2002) Belgeleri
«
Yanıtla #1 :
28 Aralık 2018, 16:25:45 »
KENNETH'İN FİLMİ
Bu, Kenneth'a ait olan film. Neyin kaydedildiğini görmek için bir video oynatıcıya ihtiyacım var.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #2 :
28 Aralık 2018, 16:25:59 »
LANETLERİN KİTABI
Dört maske,
şeytandan bahsetmeyen bir maske...
şeytanın kokusunu almayan bir maske...
şeytanı görmeyen bir maske...
şeytandan bahsetmeyen, kokusunu almayan
veya görmeyen bir maske...
Hepsi yerine oturduğunda,
şeytan uyanmış olacak.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #3 :
28 Aralık 2018, 16:26:14 »
TREVOR'IN GÜNLÜĞÜ
24 Kasım 1967
Bu malikaneye vardığımdan bu yana on bir gün geçti. Nasıl bu hale geldim? Laboratuvar giysili bir adam az bir tabak yemek ile geldi ve "Seni bu duruma soktuğumuz için kusura bakma, ama güvenlik gerekçelerinden dolayı," dedi. O anda jeton düşmüştü. Artık her şey mantıklı geliyor.
Bu konağın sırrını bilen sadece iki kişi var, Lord Spencer ve ben. Eğer beni öldürürlerse, Lord Spencer sırrı bilen tek kişi olarak kalacak.
Ama ne amaçla? Artık bir önemi yok. Burası çok tehlikeli. Ailem... Umarım onlar iyidir.
Kaçmaya karar verdim... Jessica, Lisa, güvende olmanız için dua ediyorum.
26 Kasım 1967
Nasıl bu kadar dikkatsiz olabildim? Jessica'nın bana doğum günümde verdiği biricik çakmağımı kaybettim. Şimdi bu karanlık yerden çıkmak çok daha zor olacak.
Kaderimin mühürlendiği tarih, 13 Kasım idi. Halam üç gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Jessica ve Lisa onu ziyarete gideceklerini söylediler. Keşke yanlarında olabilseydim.
Ama bekle, yazarken bile çok net bir şekilde hatırlıyorum. Kendimden geçmeden hemen önce, laboratuvar giysili adamların "Büyük olasılıkla ailen çoktan..." gibi bir şey dediklerini hatırlıyorum. Güvenlikleri için dua ediyorum.
27 Kasım 1967
Bir şekilde o odadan çıkmayı başardım. Ama bu malikaneden çıkmak o kadar kolay olmayacaktır. Tüm bubi tuzaklarını geçmem gerekiyor. Kaplan Gözleri, Altın Amblem... Denemek ve kendi amacım için hatırlamak zorundayım.
29 Kasım 1967
Çıkamıyorum. Tuzağa düştüğüm gerçeğiyle yüzleşmekten başka, kaçması mümkün olan her yolu denedim.
Her yere gittim. Formaldehitle dolu büyük cam tüplerin olduğu laboratuvar ve o karanlık, ıslak ve garip görünüşlü mağaralar... Ne yapabilirim?
İlk başta gözlerime inanmak istemedim. Ama koridordaki o yüksek topuklu ayakkabı... İstemsiz bir hareket gibiydi. Aklıma bir isim geldi, Jessica!
Benimle aynı kaderi paylaştıklarına inanmak istemiyorum. Hayır! Umut etmekten vazgeçemem. Ölmemiş olduklarını umut etmek zorundayım.
30 Kasım 1967
Geride bıraktığım birkaç günde yiyecek veya içecek bir şeyim yoktu. Deliriyormuşum gibi hissediyorum.
Bu bana niye oluyor? Bu şekilde ölmeyi hak edecek ne yaptım? Bu korkunç konağın tasarımına kafayı çok takmıştım. Daha iyi biliyor olmalıydım.
31 Kasım 1967
Karanlık ve rutubetli bir yeraltı tüneline gelmiştim. Ve başka bir çıkmaz daha. Ama karanlıkta başka bir şey daha gözüme takıldı.
Dikkatli bir şekilde, son kibriti yaktım, ne olduğunu görmek zorundaydım.
Bir mezar! Ama taşa derin bir şekilde kazınmış olan benim adımdı!
"George Trevor"
O anda, benim için her şey anlam kazanmıştı. O haramzadeler başından beri burada öleceğimi ve doğrudan onların tuzaklarına düşeceğim biliyorlardı.
Ama artık çok geç. Kontrolümü kaybediyorum. Her şey gitgide uzaklaşmaya başlıyor. Jessica... Lisa... Beni affedin.
Egom yüzünden, ikinizi de bu lanet olası komploya dahil ettim.. Beni affedin. Güvenliğinize karşılık olarak, tanrı benim ölümümü aklasın.
George Trevor
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #4 :
28 Aralık 2018, 16:26:29 »
BURUŞTURULMUŞ NOT
Bugün, Lord Spencer bana bir nesneyi kimsenin bulamayacağı bir yere saklamamı istedi.
Eh, aklıma şöyle bir fikir geldi; eğer bir şekilde saklayacağım şeyin, mesela burada yaşayan o saldırgan köpek gibi tehlikeli bir hayvan tarafından korunmasını sağlayabilirsem, kimsenin ona yaklaşabileceğini zannetmiyorum.
Şu kadarını söyleyebilirim ki, köpek her daim terasın batı tarafındaki ikinci katında dolaşır ve bir köpek düdüğünün sesine koşarak gelir.
Sen burada devreye giriyorsun. Olay şu ki, ciddi bir yaralanmayı göze almadan o lanet köpeğe yaklaşabilecek tek kişinin sen olduğunu farzediyorum.
Yani bu tasmayı sadece sen alabilirsin. Lord Spencer'ın saklanmasını istediği şey içine gizlendi.
Bu konuda güvenebileceğim tek kişi sensin. Tabii ki bu işten senin de bir çıkarın olacak. Her daim yanında taşımayı istemiş olduğun o belirli eşyayı hatırlıyor musun?
Eh, hizmetlerin karşılığında, belki onu senin için elde edebilirim. Bu iş ikimiz için de iyi sonuçlanabilir...
Jon Toleman
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #5 :
28 Aralık 2018, 16:26:42 »
BİTKİ BİLİM KİTABI
BİTKİ BİLİMİ
-Tıbbi Otların Kullanımı-
Tıbbi iyileştirme gücü olduğuna inanılan birçok bitkinin var olduğu herkesçe bilinen bir durumdur. Antik dönemlerden beri insanlık, yaraları ve hastalıkları çeşitli bitkileri kullanarak iyileştiriyordu.
Bu kitapta, Arklay Dağları'nda yetişen üç otu gösterecek ve her birinin tıbbi niteliklerini kısaca özetleyeceğiz. Her bir otun farklı bir rengi ve farklı bir tıbbi niteliği var.
Yeşil ot fiziksel gücü telafi eder. Mavi ot doğal zehri etkisiz hale getirir. Ancak, kırmızı otun tek başına belirli bir etkisi yoktur. Yeşil ve kırmızı otu karıştırmanın özel bir etkiyle sonuçlandığını keşfettik.
Daha fazla veri elde ettiğimizde, kırmızı otu diğer otlarla karıştırmanın etkisini özetleyeceğiz. Bu arada, gerçek bilgiye en iyi şekilde kendi deneyiminizle ulaşabileceğiniz için, deney yapmaktan çekinmeyin.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #6 :
28 Aralık 2018, 16:27:11 »
CESET İMHASI
Cesetleri İmha Ederken Özel Yönergeler
O "şeyler"e bağlı olarak yeni bir bilgimiz var. Belki ölü gibi görünüyor olabilirler, ama aslında hayata dönebiliyorlar. Yine de, tekrardan aktif olmalarını engelleyecek yöntemler var.
Şu anlık dirilmelerini sona erdirecek iki bilinen yöntem var:
1. YAKMA
2. KAFAYI YOK ETME
Eğer daha başka yöntemler keşfedilirse, hemen tebliğ edilecektir.
Bu arada, halen yaşama amacında olanlara, konağın birinci katına yağ bırakılmıştır. İhtiyacınız olduğu kadar alın.
Tutuşturmak için, kendi başınıza bulmanız gereken bir şey lazım.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #7 :
28 Aralık 2018, 16:27:28 »
BEKÇİNİN GÜNLÜĞÜ
9 Mayıs 1998
Bu gece güvenlikten Alias ile Scott ve araştırmadan Steve'le poker oynadık. Steve, günün talihlisiydi; fakat hile yaptığını sanıyordum. Eşek herif.
10 Mayıs 1998
Yüksek makamdakilerden biri, bana yeni bir yaratığın bakım görevini verdi. Derisi soyulmuş bir gorile benziyordu. Beslenme talimatı, canlı hayvan verilmesinden ibaretti.
Önüne bir domuz attığımda yaratık, sanki onla oynuyormuş gibiydi... Fiili olarak hayvanı yemeye başlamadan önce domuzun bacaklarını koparıp bağırsaklarını dışarı çıkarttı.
11 Mayıs 1998
Saat 5 civarında Scott, beni uyandırdı. Yüreğim ağzıma geldi yahu. Adam koruyucu bir giysi giyiyordu. Başka bir tanesini bana uzattı ve içine girmemi söyledi. Bodrumdaki laboratuvarda bir kaza olduğundan bahsetti.
Açıkçası böyle bir şeyin olacığını biliyordum. Araştıma görevindeki şu namussuz ile hiç uyumuyorlar, yılbaşında bile.
12 Mayıs 1998
Dünden bu yana kahrolasıca uzay giysisini giyiyorum. Derimde kirlenme oluşuyor ve her yeri kaşınıyor. Allah'ın belası köpekler eğlenircesine bana baktıklarından bugün onları beslememeye karar verdim. Başlarım gelmişlerine geçmişine.
13 Mayıs 1998
Sırtımın tamamı şişip kaşındığından revire gittik. Sırtıma büyük bir sargı bezi sardılar ve giysiyi giymeme gerek kalmadığını söylediler. Tek yapmak istediğim bir uyku çekmek.
14 Mayıs 1998
Bu sabah ayağımda başka bir büyük kabarcık bulduk. Köpek barınağına ayağımı sürüklüye sürüklüye gittim. Gariptir ki tüm gün boyunca sakinlerdi.
Sonradan bazılarının kaçtığını fark ettim. Belki de, son üç gündür onları beslemediğim için beni cezalandırma şekilleri böyledir. Eğer dışarıda onları herhangi biri bulursa, başım gidici demektir.
16 Mayıs 1998
Geçen geçe kaçmaya bir araştırmacının vurulduğuna dair söylentiler etrafta dolaşıyor. Bedenimin tamamı yanıyor ve artık sürekli terliyorum.
Kolumdaki şişliği kaşırken çürümüş bir et parçası açığa çıktı. Bana ne halt oluyor lan?
19 Mayıs 1998
Ateş tamam, ama kaşıntılı. Bugün açlık ve köpek maması yemek.
21 Mayıs 1998
Kaşıntılı kaşıntılı Scott geldi aptal suratı yüzünden onu öldürdüm. Lezzetli.
4 / /
Kaşıntılı. Lezzetli.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #8 :
28 Aralık 2018, 16:28:03 »
ARAŞTIRMACININ VASİYETİ
-Chris'in Senaryosu-
Burada bir mektup var.
3 Haziran 1998
Sevgili Alma'm,
Öncelikle seni arayamadığım için özür dilememe izin ver. Güneş gözlüğü takan bir adam hiçbir telefon aramasına müsaade etmedi. Üzgünüm, Alma.
Burada oturup nereden başlayacağımı, son konuşmamızdan bu yana hayatımda olanları birkaç basit sözcükle nasıl anlatacağımı düşünüyorum ve şimdiden batırdım.
Bu mektubun sana iyi durumda ulaşmasını ve yazımdaki kusurlarımı affedeceğini umuyorum; bu benim için kolay değil.
Yazarken bile, en kolay kavramların uçup gittiğini, umutsuzluk ve yanılgı hissiyatları içinde kaybolduğunu hissedebiliyorum - ama istirahate çekilmeden önce kalbimdekileri sana söylemek zorundayım. Alma, sana anlattığım her şeyin gerçek olduğuna lütfen inan.
Tüm hikayeyi sana anlatmam saatler sürer ve zaman kısa, yani bu şeyleri gerçek olarak kabul et: geçen ay, laboratuvarda bir kaza meydana geldi ve üzerinde çalıştığımız virüs serbest kaldı.
Enfeksiyon kapan tüm meslektaşlarım öldü veya ölüyorlar ve hastalığın doğası gereği halen yaşayanlar, tüm hissiyatlarını kaybettiler. Bu virüs kurbanlarının insanlığını çalıyor; taşıdıkları hastalık, onları arayışa ve öldürmeye zorluyor.
Bu sözcükleri yazarken bile onların bilinçsiz, aç hayvanlar gibi kapımı zorlayışlarını duyabiliyorum.
Alma, sırf seni bir kez daha görmek için hayatta kalmaya çalıştım. Ama çabalarım sadece kaçınılmaz olanı erteledi; enfeksiyon kaptım ve beni onlardan ayıran tek şeyi kaybetmeden önce hayatıma son vermem dışında buna çare olacak bir tedavi de yok.
Onlardan tek farkım, sana olan aşkım.
Bir saat içerisinde, huzurlu ebedi uykuma dalmış olacağım. Lütfen anla. Lütfen üzgün olduğumu bil.
Martin Crackhorn
-Jill'in Senaryosu-
İçine sıkıştırılmış bir mektup var. Mektubun üst kısmı yırtılmış; ancak geri kalanı okunaklı.
Alma, sırf seni bir kez daha görmek için hayatta kalmaya çalıştım. Ama çabalarım sadece kaçınılmaz olanı erteledi; enfeksiyon kaptım ve beni onlardan ayıran tek şeyi kaybetmeden önce hayatıma son vermem dışında buna çare olacak bir tedavi de yok.
Onlardan tek farkım, sana olan aşkım.
Bir saat içerisinde, huzurlu ebedi uykuma dalmış olacağım. Lütfen anla. Lütfen üzgün olduğumu bil.
Martin Crackhorn
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #9 :
28 Aralık 2018, 16:28:19 »
GÜVENLİK ŞEFİNDEN POSTA
Muhatap: Güvenlik Şefi
Tarih: 22 Temmuz 1998, 2.13
X günü yaklaşıyor. Bir hafta içinde aşağıdaki talimatları hayata geçirin.
1) S.T.A.R.S.'ı malikâneye çekin ve B.O.S.'un S.T.A.R.S.'a karşı sergileyeceği ham muharebe verisini temin edin.
2) Tyrant haricindeki mutasyona uğramış numunelerin her birinden ikişer embriyo örneği toplayın. Tyrant'ı zararsız hâle getirin.
3) Tüm çalışan ve deney hayvanları da dahil olmak üzere Arklay Laboratuvarı'nın imhasının tamamlandığından emin olun. Ölümlerini de bir kazaymış gibi gösterin. Yukarıdaki talimatlar yerine getirildiğinde, daha fazla yönerge için genel merkeze rapor verin.
Herhangi bir nedenden dolayı, son güne kadar talimatları gerçekleştirmeye muvaffak olamazsanız, derhal durumu bildirin. Acil durumlar hâlinde, doğrudan 5691 dahili numarasına ihbarda bulunun.
İyi şanslar.
Umbrella Genel Merkezi.
Umbrella A.Ş.
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek