Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7084
  • 32

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: Revelations 1 Belgeleri
« Yanıtla #20 : 21 Mayıs 2023, 13:13:41 »
BUHAR BORUSU ONARIM RAPORU

Tüm bakım personelinin dikkatine,

Sintine geçidindeki boruların kapaklarından biri çıktı ve şimdi oradan buhar kaçırıyor.

Buhar tazyikli püskürüyor, bu yüzden üstesinden gelmek için biraz çalışmanız gerekecek.

Makine dairesinde iki kol var.

Ölçüm aletindeki göstergeyi uygun harflerle eşleştirmek için kolları kullanın. Bu, buhar kaçağını önleyecektir.

Harfler ve karşılık gelen yerler aşağıdaki gibidir:

A: Bakım Odası
B: Makine Dairesi, Üst Kat
C: Makine Dairesi, Alt Kat

Unutmayın, buharın bir bölgeden sızmasını durdurursanız, başka bir bölgeden dışarı sızacaktır.

Göstergeyi ayarlarken ve ilgili alanları kullanırken bunu aklınızda bulundurun.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 28 Mayıs 2023, 19:30:31 »
VELTRO CASUSUNUN GÜNLÜĞÜ 1

2004

Nihayet planımızı uygulamaya koyuyoruz. Bu planı liderimiz ve silah arkadaşımız Jack Norman yaptı. Planı ilk duyduğumuzda başarabileceğimize dair şüphelerimiz vardı. Ama yoldaşlarımızın çelik iradesi ve onların ideallerini gerek gücü gerekse de nüfuzuyla destekleyen malum şahıs sayesinde bu olağanüstü planı hayata geçirme zamanı geldi. Eylemimizi yapacağımız bazı gemiler belirlendi. Bu lüks gemiler, insanlığın yozlaşmasının sembolleridir ve insanlığı temizleyecek virüsün dağıtımı için uygun olacaklardır. Görevim için Kraliçe Zenobia'ya gidiyorum.

Bernard Corti

2004 - Görevin Başlamasına 12 Saat Kala

Vücudum titriyor ve bunu durduramıyorum. Heyecan, korku veya her ikisi birden olabilir. Virüsün yarattığı garip biyolojik organizmalar, sintinedeki gizli laboratuvarın etrafında geziniyor. Virüs suda çözülebilir, bu yüzden suyu içen herkes canavara dönüşecek.

Avcı tipi B.O.S. enfekte oldu ve virüsü karaya yayacak. Yüzen şehir olarak göze batan şey, yakında gerçek bir cehennem yerine dönecek.

Cehennemi insanlara getirmeliyiz, yoksa gözlerini açmazlar. Norman bunu böyle ifade etti. Bizim o kır saçlı maliyecimiz Norman'a inanıyorsa, ona hizmet eden bizler de inanmalıyız.

Bernard Corti

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 28 Mayıs 2023, 19:34:58 »
İNTİHAR NOTU

(Titrek bir şekilde, küçük harflerle yazılmış.)

Benim için yolun sonu. Sadece bir mermim kaldı. Sıradaki kargaşada işime çok yarayacak. Hayır, o kurşun benim için. Elveda millet. İyi bir yolculuk geçirdim.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 28 Mayıs 2023, 19:43:03 »
SCARMIGLIONE GELİŞTİRİMİ EVRAĞI

Scarmiglione, köpekbalığının DNA'sı ile geliştirilmiş bir B.O.S.'tur.

Köpekbalıklarının genetik yapıları, milyonlarca yıllık tarihlerinde çok az değişmiş olup, bu DNA'nın kullanımı, silahlardaki saldırganlığı arttırmaktadır.

Scarmiglione'nin şekli, rengi ve dikenli uzantıları köpekbalığı atalarınınkini andırıyor.

Dikenleri kıkırdaklı balıkların bir özelliğidir. Plakoid pullardan oluşan bir alan mutasyona uğradığında, kas lifi üzerinden sertleşir. Bu, silahların delici saldırılar kullanmasına ve kara hayvanları kadar çevik hareket etmesine olanak tanır. Üstüne üstlük, pullar zırhlı bir araba kadar güçlüdür.

Bu da onlara benzersiz bir ön savunma sağlar.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2023, 21:20:17 »
DERİN SU VİRÜSÜ ARAŞTIRMASI

Montpellier Deniz Üniversitesi, Kermadec Çukuru'na insansız sualtı aracıyla araştırma gerçekleştirdi. 9000 metre derinlikte, yeni bir tür süper derin deniz yırtıcı balığı keşfedildi.

Derin denizlerin canlı organizmalar üzerinde benzersiz bir etkisi vardır. Ancak bu yaratık, yüksek basınçlara karşı olağan toleransına ek olarak, inanılmaz derecede hareketlilik ve bu derinliklerdeki diğer canlılarda genellikle görülmeyen seviyede vahşilik sergiliyor.

Balığı inceledikten sonra bizi şaşırtan şey, bu eşsiz özelliklerin balığın biyolojisine özgü olmayıp viral bir enfeksiyondan kaynaklanmış olmasıydı.

Bu virüsün anlaşılmaz doğası nedeniyle ona "Abyss" adını vermeye karar verdik. Onu araştırmaya devam edeceğiz. Yüksek basınçlı, düşük oksijenli, düşük sıcaklıklı derinliklere uygun olan derin deniz balıklarını, yüksek yoğunluklu kemik ve kas yapılarına dönüştüren şeyi bulmalıyız. Bu durum genellikle derin su habitatlarında yaşayan organizmalarda bulunmaz.

Bu tür bir B.O.S. geliştirmeyi başarabilirsek, bu alandaki araştırmalarımızı ışık yılı seviyesinde ileriye taşımış olacağız. Bugüne kadarki tüm vakaların %99,76'sında virüsün, kan yoluyla bulaşmış olduğuna dikkat etmek gerekiyor.

Nadir durumlarda, bazı denekler virüsü ağızdan aldıklarından, bağışıklık kazanıp enfekte olmazlar.

Bu virüsün etkinliğini artırmak ve çabalarımızı iki katına çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

(Kağıdın geri kalanı okunaksız.)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 29 Mayıs 2023, 21:31:40 »
YENİ VİRÜS TÜRÜNÜN TAMAMLANMASI

T-Abyss Virüsü, hem Abyss'ten hem de T-Virüsü'nden genetik materyal içerir. Kendi başına çok büyük bir tehdit oluşturmasa da silah haline getirilmiş deniz virüslerinin incelenmesi için zemin hazırlamamıza izin verdi. Ancak korkarım ki ismim, bir gün dünyanın en korkunç silahının üretimine yardım etmekle anılacak.

Verilerimiz; virüsün konsantre sıvı halinin, denizin geniş bir alanına salınması halinde, önce bakterilerle başlayıp daha sonra diğer çeşitli canlılarda hastalıklara neden olarak, çok kısa sürede tüm dünya okyanuslarını kirleteceğini gösteriyor. Deniz yaşamının tüm formlarını etkileyecek bir zincirleme reaksiyon oluşturabilir.

T-Abyss Virüsü denizin bir bölgesini kirlettiği anda, o bölgedeki tüm yaşam formlarında genetik düzeyde mutasyonlara neden olacaktır. Bu durumun insanlık ve ekoloji açısından etkisini tahmin etmek neredeyse imkansız.

Yaptığım araştırmanın biyoterörizm ve biyolojik tehlike salgınlarını önlemek için olup olmadığı konusunda şüphelerim var.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 30 Mayıs 2023, 21:56:51 »
VELTRO CASUSUNUN GÜNLÜĞÜ 2

2004: Görevin Gerçekleşmesinden 2 Gün Sonra

Görev başarıyla tamamlandı. Terragrigia, cehenneme döndü. Şehri terör ve şiddetle parçalamak için nihai virüsü serbest bıraktık. FBC; askerlerini gönderdi, ama aslanların önündeki kuzulardan farksızdılar.

Amacımıza ulaştık! Dünya, artık cehennemde neler olabileceğini görmek için beklemek zorunda değil. Aç artık gözünü, dünya! Gözünüzü gerçeğe açın!

Bernard Corti

2004: Görevin Gerçekleşmesinden 5 Gün Sonra

Bu gemi kirlendi. Virüs, yoldaşlarımı korkunç canavarlara dönüştürdü ve bu canavarlar diğer her şeyi de canavarlara dönüştürüyor! Bu neden oldu? Cehennemi kitlelere yaşatacaktık, kendimize değil!

Semiramis'te de aynı şey oluyor. Virüs, tüm gemileri kirletti. Tesadüf olamaz! Birileri en başından beri bizi kullanıyordu.

Ama kim? Hiçbirimiz Veltro'ya ihanet etmeyiz. Bunu yapacak tek kişi gizemli finansörümüzdür. Burada olmayan tek kişi o. Norman! Senin rehberliğine ihtiyacımız var! Bizi bu kötülükten kurtar.

(Kağıdın geri kalanı eksik.)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 02 Haziran 2023, 20:52:34 »
MALACODA GELİŞTİRİMİ MATERYALLERİ

Kod adı: "Malacoda"yı geliştirilmemiz tamamen tesadüfen oldu.

Deniz kökenli B.O.S.'larla ilgili araştırmamızın bir parçası olarak çeşitli balık türlerine T-Abyss Virüsü bulaştırıyorduk. Şans eseri, deneklerden biri parazitlerle kontamine oldu.

Parazit, küçük bir monogenean ektoparaziti olan Gyrodactylus-Salaris'ti. T-Abyss, sadece bulaştığı canlıyı değil, aynı zamanda canlı ile birlikte içindeki paraziti de etkiler. İki öğenin geçirdiği benzersiz mutasyon, bu B.O.S.'un gelişimini sağlandı.

Bir Malacoda larvasının uzunluğu sadece yaklaşık 1 cm'dir. Larva çok küçük olduğundan, konakçıya bulaşmak için virüsü içeren bir sıvı salgılamak suretiyle parazit benzeri bir şekilde kullanılabilir. Parazit, canlının içinde mutasyona uğrar ve hızla olgunlaşır. İhtimaldir ki, T-Abyss'in sinerjistik etkisi ve salgısı, organizmanın metabolizmasında bir artışa neden oluyor olabilir.

Malacoda'nın ulaşabileceği boyut, enfekte olan canlının boyutuna bağlıdır. Klinik testler henüz yapılmamış olsa da, denek olarak bir balina kullanılacaksa, Malacoda'nın alabileceği boyutun bir sınırı yoktur.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 02 Haziran 2023, 21:10:06 »
KRALİÇE ZENOBIA'NIN ENFEKSİYON KAYDI

Araştırmacı: Ryan
Kimlik: 503321

2004

"Terragrigia Paniği" olarak bilinen trajediden sonra gemiyi ele geçirdik ve görevimizi hızlı ve gizli bir şekilde yürütmeye başladık.

"Regia Solis" şehri yok etti. Şimdi bu gemi, ufak araştırmalarla birlikte T-Abyss'in yayılmasını ve mutasyonunu gözlemleyebileceğimiz tek yer. Burası, araştırmaları yapmak için mükemmel bir ortam ve bundan en iyi şekilde yararlanmalıyız.

Tek aksilik, gemidekilere T-Abyss Virüsü bulaşmış olması. Bu durum araştırmalarımızı çok zorlaştıracak. Sonuç olarak eninde sonunda araştırma yaptığımız bu gemi yaratıklarla dolup taşacak. Çabuk olmalıyız.

2005

Virüsle ilgili araştırmamız oldukça sorunsuz ilerledi ve uygun bir aşı geliştirmeyi başardık. Tüm hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz için artık gemiye ihtiyacımız kalmadı. Ayrılmaya karar verdik.

Ekibimizin birkaç üyesi bu anı görecek kadar uzun süre hayatta kalamadı, ancak araştırma yapmanın bedeli bu.

Lansdale'e aşıdaki buluşumuzu anlattığımızda, alışılmadık bir mutluluk gösterdi.

(Sayfaların yırtıldığı kısımda karalanmış bir şeyler var.)

Araştırma verileri gönderilir gönderilmez tesisin kapıları kapandı ve B.O.S.'lar kriyojenik uykularından uyandı.

Veltro'nun tek kullanımlık piyon olduğunu nasıl gözden kaçırmış olabilirim anlamıyorum... Neredeyse komik, gerçekten.

Şimdi anlıyorum ki, bütün bunların olmasını sağlayan oydu. Terragrigia Paniği'ne yol açan T-Abyss Virüsü'nü teröristlere o verdi. Bu da, aşının nihai olarak geliştirilmesine yol açan enfeksiyon hakkında birçok değerli veriyi elde etmemizi sağladı.

Ve otoriter konumu sayesinde şehirdeki virüsü, teröristleri ve tüm aptalları yok etmek için Regia Solis'i kullandı. Bizimle ilgili tüm izler veya bağlantılar bu sayede yok oldu. Ulaşılan sonuç; dünyanın artık virüsten korkması ve FBC'nin tüzüğünün güçlenmiş olmasıydı.

Lansdale'in tüm bu olayları düzenlemesindeki mükemmellik derecesine hayran kaldım. Bu olayın tarih kitaplarında yer alacağından eminim.

Umarım bu aşıya olan talep, geri kalanımıza hak ettiğimiz övgü ve zenginlikleri getirecektir.

(Yazının geri kalanı okunaksız.)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 04 Haziran 2023, 12:09:11 »
MUAMMALI GÜNLÜK

Sonunda hamlesini yaptı. Bu anı ne zamandır beklediğimi ben bile hatırlamıyorum.

Başarımın anahtarı bu görevde yatıyor. Zaten bu kadar çok şeyden vazgeçmemin nedeni de bu.

Morgan'a karşı reddedilemez kanıtlar elde etmek için Veltro'yu hayata döndürmem gerekiyordu.

O'Brian, bana ilk geldiğinde bu planın zayıf, hatta tehlikeli olduğunu düşünmüştüm; ama işe yarayacak bir alternatif bulamadık.

Kuzey Avrupa dağlarında Veltro için sahte bir operasyon üssü kurduk ve ardından Veltro'nun planlamakta olduğu büyük bir operasyonun söylentilerini BSAA'ya yaydık.

BSAA soruşturmasına başladığında Morgan paniğe kapılmaya başladı. Casusları ona haber vermiş olmalı.

Morgan çok dikkatli ve doğası gereği şüphecidir. Ancak Veltro haberlerini doğrudan FBC'ye sızdırmadığımız için her şeyin yolunda gittiğini düşünüyorum.

Tıpkı bir atasözünde dedikleri gibi: Kendi kazdığınız kuyuya düşmeyin.

Veltro harekete geçmeye fırsat bulamadan Kraliçe Zenobia'ya sızmayı başararak gemiyi kaçırdım. Yine de Morgan'ı yasa dışı faaliyetleriyle ilişkilendirecek hiçbir şey bulamadım. Bu nedenle, bu görevde daha proaktif olmanın zamanı geldi.

BSAA ajanlarını buraya getirmeli ve sonra onları Veltro'nun hâlâ aktif olduğuna inandırmak için kılık değiştirmeliyim.

Morgan'ın BSAA'daki casuslarından biri onunla bağlantı kurmaya çalışacak ve işte o zaman bir şansım olacak.

O'Brian'ın raporuna göre Morgan'ın köpekleri, kurduğumuz sahte üsse çoktan saldırmış.

Bu görevin parametreleri oldukça değişken ve bu nedenle ölümcül seçenekler hâlen masada mevcut.

Hayatıma mal olsa bile bu görevi tamamlamak için ne gerekiyorsa yapacağım.