Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 25422
  • 85

resident_can

• Ziyaretçi
Ynt: Dino Crisis
« Yanıtla #30 : 14 Şubat 2009, 14:19:28 »
dino crisis in 3. oyununun kabını gördüğümde iyi bir oyuna benziyordu ama hakikaten feci derecede zayıf bir oyun en güzeli 2 ydi
evet 3. oyunda battı zaten devam oyunu gelmedi onuda shinji abimz yapmıştı ne yazık ki kaybolan bir sanat

oldsnake

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 26 Şubat 2009, 16:54:48 »
3. oyunu xboxda oynamıştım, bitirdim mi hatırlamıyorum ama uzun süre oynamadım serinin en güzel oyunu bence 2 dediğiniz gibi :)

triple_h

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 10 Mayıs 2009, 11:49:58 »
ben hiç duymamıştım bak dino crisis 3 ü. 2 yi oynamıştım harbiden çok kaliteli bi oyundu. keşke ps3 e çıksa yeni bi dino crisis.

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 10 Mayıs 2009, 12:23:05 »
dino 3 berbat ötesi bi oyun ps2 de oynadığım en kötü oyunlardan biri

Deadman

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 14 Mayıs 2009, 00:31:29 »
Oynanması gereken oyunlardan gerçekten.2 oyunu da PS1 de oynadım.İlkinde gerilim daha yüksekti bildiğiniz gibi.2. oyun aksiyon açısından doyurucuydu.3. oyun için iyi şeyler söylenmiyor genelde.Capcom bu seriye RE kadar önem verseydi şu an çok daha iyi yerlerdeydi bence. :S Belki remake yaparlar.Ne dersiniz?

Warriors

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 04 Haziran 2009, 19:30:19 »
Dino Crisis 2 seriside çok güzeldi..ama 3.serinin çıktıgını ilk defa duyuyorum..RE gibi devam edilecek bi oyun diye düşünüyodum ama öle olmadı..

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 04 Haziran 2009, 19:35:48 »
Dino Crisis 2 seriside çok güzeldi..ama 3.serinin çıktıgını ilk defa duyuyorum..RE gibi devam edilecek bi oyun diye düşünüyodum ama öle olmadı..

Aslında devam ettirebilirlerdi ama 3. oyunu çok kötü yaptılar.

Warriors

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 05 Haziran 2009, 11:14:02 »
evet dediğiniz gibi 3.oyunun videolarına baktım..uzayda geçmesi çok saçma.daha iyi senaryo olsaydı devamı gelirdi..

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 13 Temmuz 2009, 14:36:50 »
Zamanda yer değiştirmeden sonra uzaya götürlerim demişler fakat saçma olmuş evet..
İnşallah capcom bize sürpriz yapar.. Eğer Ps3 e Dino Crysis 4 gelirse bence Re 5 kadar satar... Özellikle senaryosu iyi olursa..

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 13 Temmuz 2009, 23:02:01 »
Zamanda yer değiştirmeden sonra uzaya götürlerim demişler fakat saçma olmuş evet..
İnşallah capcom bize sürpriz yapar.. Eğer Ps3 e Dino Crysis 4 gelirse bence Re 5 kadar satar... Özellikle senaryosu iyi olursa..

oyun cıkarsa sadece aksiyon olucak bundan eminim hatta coopda olur paso önüne gelen dinazorları öldürcen.. capcom paranın kokusunu aldı artık ama bir gün oyuncular ona cok pis kazık atıcak