Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 14563
  • 39

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil Outbreak 1 Belgeleri
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2010, 14:17:25 »
ARAŞTIRMACININ NİYETİ

Oh, buna inanamıyorum...

MA-125 araştırmasından bu yana 3 gün geçti, laboratuvarda bir ölme furyası başladı.

Meslektaşlarımdan en az 10 kişi öldürüldü...

Açıkçası ben de ilk elden şiddete tanık oldum. Onlardan birisi vücudumu iri pençesiyle boydan boya yırttı! Yaradan akan kan, durmayacak gibi görünüyor.

Neden...

Neden böyle korkunç şeyler ürettik ki? Tanrı'yı oynamak zorunda değildik.

Artık bana kalan tek şey, laboratuvar ısı kontrollerini yok etmektir.

Sıcaklık sıfır dereceye indiği zaman onlar da donacaktır.

Yapabileceğim tek şey olan bundan umutluyum. Bu akılsızlığımın içine edeyim!

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Ekim 2010, 14:17:32 »
ÇOK GİZLİ RAPOR

Güncel olarak laboratuvarda depolanan numune parazit, konak vücut ile uyumsuzluk yüzünden reddedildi. Son derecede kararsız olduğu için tutulurken dikkatli olunmalıdır.

Numune transfer edilirken şirket tarafında üretilen kapsül kullanılmalıdır, kimyasallar kapsülü kirlettiği için onlar değiştirilmelidir.

Deneğin uyanması herhangi bir başarısızlığa sebebiyet verebilir.

Lütfen uyarılara azami şekilde uyunuz.

AR-GE #1
Martin Walcott

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #12 : 17 Ekim 2010, 14:17:39 »
NOT PARÇACIĞI

Kabin B-6
Kırmızı kimyasal kod numarası + ####

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #13 : 17 Ekim 2010, 14:17:48 »
GÜVENLİK GÖREVLİSİ REHBERİ

Bir güvenlik görevlisi olarak ihtiyacınız olan özellikler sadece fiziksel direnç ve teknik değildir. Aynı zamanda çevrenizde olanları ve bu çevrenizdekilere göre hızlı kararlar almak için harekete geçebilme becerisine de vakıf olmanız gerekmektedir.

Bulunduğunuz durumu kavramak için sık sık haritayı kontrol ettiğinizden ve kararlarına bağlı kalarak cesaretinizi koruyup sağduyuyla hareket ettiğinizden emin olun. Esas olarak bir güvenlik görevlisi olarak ihtiyaç duyduğunuz özelliklerden biri "Nişan" alırken gereken eforu sarf edebilecek olmanızdır...

(Belgenin geri kalanı, kan lekeleri nedeniyle okunaksız vaziyette.)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #14 : 17 Ekim 2010, 14:17:55 »
KİMYASAL KOD MESAJI

İşte bugünün kimyasal belirteçleri. Her zamanki gibi, geçici deneysel isimleri etiket üstüne yazdım. Lütfen bu geçici isimleri, doğru kodlarla değiştirip B-6 etiketli kabin içinde saklayın.

İsim (geçici): Kod
Camgöbeği: C-4041
Emerald: E-1160
Turkuaz: T-7221
Karmen: K-1210
Ivy: I-2005

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 17 Ekim 2010, 14:18:01 »
ERKEK HASTA BAKICININ GÜNLÜĞÜ

Bu saçmalığı çok daha erken yapmış olmalıydık. O şey, Robert'ın cesedini de aldı, üstelik bedeni hava geçirmez bir torbada sakladığımdan son derece eminken.

Burda güvenlik için tuttuğumuz silahın yedek mermileri de bitti. Canı cehenneme bu yaratığı kurşunlar da yo kedemedi. Şimdi bu cehennemde ben ne yapacağım?

O şeyden aldığım ısırık yarası hiçbir şekilde pıhtılaşmıyor. Şu an başım dönüyor ve midem bulanıyor. Çok fazla kan kaybettim. Nereye gidersem gideyim, o lanet şey hep peşimde.

Öylesine inanılmaz bir hızla hareket ediyor ki. Başlarda çok yavaştı... O bir cani... Ve sanırım kan kokusu onu oldukça heyecanlandırıyor.

İşim... bitti... anlaşılan...
Sıradaki...
ben... olacağım...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #16 : 17 Ekim 2010, 14:18:13 »
TAMİRAT NOTU

Tamir Planı: A/C ünitesi, Anahtar paneli

Ana Giriş
3F->4F İniş kısmı
Oda 403
B2F Kanalı -> Kanalizasyon

(SADECE YETKİLİ PERSONEL İÇİNDİR)

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 17 Ekim 2010, 14:19:23 »
AYARLAMA KILAVUZU

Asansör çalışma şekli:

NORMAL........ 3F - B1F
KADEME 1..........B2F
KADEME 2......... B3F, 4F

biçimindedir. Yönetici, çeşitli alanlar için güvenlik koymayı kararlaştırmıştır. Binci kademe güvenlik düzeyi İÇİN, dört haneli bir kod gerekir. İkinci kademe güvenlik düzeyi içinse bir ses kodu gerekmektedir.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 17 Ekim 2010, 14:19:54 »
ARAŞTIRMACININ GÜNLÜĞÜ

Lanet Umbrella! Bazı kısım insanların araştırma yeri olarak seçici olmasını anlayabilirim; fakat gidip de kanalizasyonu seçmek niyedir?! Birkin ve şef olacak o aşağılık domuz yok mu! Ben yalnızca normal bir adamım.

Böyle bir pisliğin içinden, 5 dakika olsa bile, geçmek istemiyorum. Onlar buraya bir bot getirene kadar laboratuvara gitmeyeceğim.

Sonunda bir bot buldum; ama dar kanallar içinden geçmesi kolay değil. Eh pekala... En azından yürümüyorum.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 17 Ekim 2010, 14:19:59 »
ARAŞTIRMA İSTEĞİ

Lağım etrafındaki sülükleri yakalayarak araştırabilirmisin? Onlar, farklılaşmadan evvel, günlüklerimizde kayıtlıydılar. Onların, virüsün bir varyantı olduğunu düşünüyorum, ancak henüz bunu teyit edemedim.

Onlar Bay Marcus'un sülüklerinden farklı görünüyorlar. İçlerinden bir tanesi var ki, dev gibi ve yakalamakta başarısız olunacak türden. Boyu 1 metrenin daha üstünde tahmin ediliyor.

Ancak sülüklerin yüksek sıcaklığa karşı korunmasız olduğunu keşfettik. Sülükleri araştırırken lütfen dikkatli ol.