Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 21581
  • 70

fabrisio

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: DWG22 - Site Denetmeni
« Yanıtla #40 : 19 Temmuz 2011, 14:59:07 »
DWG yani DarkWhiteGreen Türkçeside KaraBeyazYeşil :H
Bir de DWG Formatı var :D Bir Conventer programında görmüştüm :D

Autocad'in has dosya uzantısıdır.

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 19 Temmuz 2011, 19:53:38 »
evet mimarların ve tasarımcıların kullandığı autocad in uzantısıdır :D

Sn_AqE

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 19 Temmuz 2011, 19:56:57 »
DWG22 de ReTürk'ün Vazgeçilmez Üstadıdır :W En büyük DWG bizim DWG başka büyükte yok formatta :W

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #43 : 19 Temmuz 2011, 20:36:29 »
Menü işini Levent abi böyle istedi Yavuz, doğrudan onla konuşursun. Aşağısı da dursun öyle bir şey olmaz.

wolfie

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 10 Eylül 2011, 15:59:31 »
Bu tip otobiyografik yazıları sevdiğimdenmidir bilmiyorum ama, tek solukta okudum.Nickinde gayet yaratıcı, birçok kişinin nickinin ne anlama geldiğini sorarsın anlamı yoktur falan der.Anlamsız nicklere hayır :D .Ayrıca lisedeki anlarınada tamamiyle katılıyorum bizzat yaşadığımdan ötürü :D

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #45 : 29 Eylül 2011, 23:14:02 »
Arkadaşlar şu günlerde Levent abiyle ortaklaşa bir 28 Eylül videosu yaptığımızdan dolayı ne 5. ipucu ne de code veronica fragmanıyla ilgilenebiliyorum. Bir yandan da derslerim olduğu için videonun yapımı uzadı. O yüzden beni bekliyorsanız beklemenize gerek yok. Altyazı ya da ipucunun çözümünü hakkıyla yaparsanız başlığını açın, ben haber bölümüne taşırım vesselam. Çekinmenize de gerek yok; aksine bana yarar sağlamış olursunuz :W Bir de inserted evil, twitter üzerinden yönlendirme bilgileri verebiliyor. Zorlanırsanız orayı kontrol edin.

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 05 Ekim 2011, 19:46:18 »
 valla ben bu sayfayı yeni gördüm bu sitenin içine  içeriğine  giripte  bilal kardeşimin olmadığı satır yok illaki sitenin her santiminde göreceksin  bu sitenin  ve facebook sayfanızın tamamında senin ve emeklerinin bir parçası var siteye girmeden öncede  girdikten sonrada farkettim bunu ve  bide  cana yakınsın abicim  seviyorum seni  nediyim soru kısmına gelince bazıları   marcuslailgili  olanı hiç anlamıştım hakikaten zordu yani her zaman dediğim gibi    ölümüne bilal   :W 

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #47 : 05 Ekim 2011, 23:12:55 »
Sağolasın abi :D Bizim üstadımız Levent abi, o yetiştirdi. İnşallah bana da onun gibi yetiştirmek nasip olur :)

Bu arada Oğuzhan'a 5. ipucu için buradan da teşekkür edeyim :W

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #48 : 08 Ekim 2011, 16:27:29 »
Bugün Resident Evil Türk'ün hesabındayken fazlaca duygulandığım, hatta boğazımı düğülemleten bir şey yaşadım. Inserted Evil'in 6. ipucusu için bilgi ararken REVILBR'nin bizi tanıtmak için capcom dahil birçok Re sitesine ReTürk'ü örnediğini gördüm. Bu, kelimelerle anlatılamayacak bir şey sanırım. Ölümüne RevilBR :W

Piskabak

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 08 Ekim 2011, 16:42:24 »
Şu an gördüğüm ve yaşadığım en mutlu olaydı bu Bilal.Bu adamları gerçekten seviyorum.Gerçek RE fanı işte bunlar. RevilBR :W