Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 21986
  • 70

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: DWG22 - Site Denetmeni
« Yanıtla #50 : 08 Ekim 2011, 21:26:48 »
Bizim ortaklar listesinde ilk sırada biohazardfrance dururdu; ama artık Revilbr duracak... Bu sitedeki boş beleşler yerine yalnızca REVILBR'yi tercih ederim. Zaten kimse de önemsemiyor böyle şeyleri Oğuzhan. Ben artık yabancı Re siteleriyle iletişime geçmeye utanıyorum. Hani Türk oyuncuları için diye lafa başlıyorum, hani Türk oyuncudu nerde? :H Şimdi Capcom'a gidip 5-6 kişi için de Türkçe destek istemek biraz saçmalık oluyor. Türk milleti kesinlikle böyle bir şeyi, böyle bir çabayı hak etmiyor. Hatta bu millet, tamamiyle bizim yükselişimize köstek oluyor. Örnek vermek gerekirse bir İspanyol ya da Fransız sitesi olsaydık, şu an uzaya uygu göndermiştik :H

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #51 : 26 Ekim 2011, 23:16:06 »
Webmail'in istatistiklerine göre üyelik için soru talebinde bulunan her 10 kişiden 9'u, sorular gönderildikten sonra geri dönüş yapmıyorlar :H Bu da gösteriyor ki, sadece soruların ağırlığı bile boş beleş üyelerin gelmesini engelliyor. Yalnız ben de şöyle bir yargı oluştu: acaba sorular zor mu ki? Halbuki önceki sorular zor diye tekrar bir düzenlemeye gitmiştik.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #52 : 27 Ekim 2011, 10:04:11 »
Webmail'in istatistiklerine göre üyelik için soru talebinde bulunan her 10 kişiden 9'u, sorular gönderildikten sonra geri dönüş yapmıyorlar :H Bu da gösteriyor ki, sadece soruların ağırlığı bile boş beleş üyelerin gelmesini engelliyor. Yalnız ben de şöyle bir yargı oluştu: acaba sorular zor mu ki? Halbuki önceki sorular zor diye tekrar bir düzenlemeye gitmiştik.

Bütün alınacak üyelere aynı sorular mı soruluyor?Yani her üye olmak isteyene aynı sorular mı gönderiliyor peki? ;) Soruların zor olması bence o kadar önemli değil.Genelde çoktan seçmeli sorularda zaten çoğu kişi kafasına göre bir seçenek işaretliyor.Klasiklerde sorun yaşanıyor olabilir. :H

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 27 Ekim 2011, 11:32:24 »
Ondan dolayı klasik ve mantık kurulmasını amaçlayan sorularin cevabına dikkat ediyoruz.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #54 : 27 Ekim 2011, 13:47:31 »
Her üyeye aynı sorular gönderiliyor tabii ki. 25 çoktan seçmeli, 5 klasik soru var; ancak bu 5 klasik soru 50 puan ediyor :H

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #55 : 31 Ekim 2011, 00:40:38 »
Bugün uzun zamandan beri kullandığım avatarımın 2.0 versiyonunu yaptım :H Ben beğendim valla, güzel oldu :W

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #56 : 31 Ekim 2011, 12:12:50 »
Çok güzel olmuş abi ellerine sağlık. :W

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 31 Ekim 2011, 17:26:54 »
güzel olmuş değişilik arada yapmak lazım 8)

Piskabak

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 31 Ekim 2011, 17:58:03 »
Yine başarılı bir çalışma ama ilkinin yerini tutmaz bence :W

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #59 : 12 Kasım 2011, 00:22:23 »
Bugün Silent Hill'in, senaryo bakımından Resident Evil'dan ne kadar üstün olduğunu gördüm. Eğer yıllar önce ağabeyim, Re yerine Sh oynuyor olsaymış, muhtemelen ben, şu an burada yönetici olmazdım.