Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 17646
  • 63

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: Revelations 2 Belgeleri
« Yanıtla #40 : 26 Aralık 2018, 00:46:41 »
ZEHİRLİ GAZ UYARISI

Zehirli gazlar yakınlardaki fay hatlarından yayılıyor.

Kısa süreli maruz kalmanın sağlık açısından riski yok; fakat uzun süreli maruz kalma nefes almada güçlük ve en nihayetinde şuur kaybına, devamında ise ölüme yol açar.

Önlem alın ve çalışırken maruz kaldığınız süreye dikkat edin.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 26 Aralık 2018, 00:47:35 »
BİR MADEN İŞÇİSİNİN KARALANMIŞ NOTU

Zehirli gaz; daha da yayılıp yoğunlaşarak sızıntı yapmaya devam ediyor. Havalandırma sistemini çalıştırmadan yeraltı tesisine ulaşmanın imkânı yok.

Havalandırma sisteminin çok fazla güç harcamasından dolayıysa, sadece ihtiyaç olduğu zamanlarda çalıştırıyoruz.

Madenleri henüz açtık, ama böyle giderse uzun süre açık kalmayacaklar. Bu yeri kaybedersek o zaman adanın işi biter.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 26 Aralık 2018, 00:48:20 »
MADEN İŞÇİSİNİN GÜNLÜĞÜ 1

(Rusça yazılmış)

11 Şubat

En nihayetinde aşağıdaki velinimet sayılan maden çıkarma tesisinde çalışma şansı buldum! Artık büyük paralar içinde yüzebileceğim!

Beni işe alana kadar herhangi bir fikrim yoktu, ama görünüşe göre alt katlarda farmasotik ürünler yapıyorlar. Oraya inmek için bile ruhsatınızın olması lazım ve güvenlik oldukça sıkı görünüyor. Aşağıda oldukça önemli bir fasa fiso dönüyor olmalı.

24 Mart

Kadın, araştırma tesisinde kendi personelini çalıştırıyor; ama bizim ada sakinlerinden de onun için çalışanlar yok değil. Direkt olarak onun yönetimi altında çalışan herkes güzel, şişkin maaş alıyor. Para, konum, kim istemez ki?

Ama ya son zamanlarda? Açıkçası çok fazla yeni insan işe alınıyor. Bilhassa akıllı veya işe yarar değiller, sadece düzinelerce insan ihtiyaçları var. İçeri giren bir sürü insan gördüm, ama dışarı çıkan kimse olmuyor. Sanırım aşağıda bir yerde başka bir
çıkış vardır, değil mi?

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 26 Aralık 2018, 00:49:09 »
MADEN İŞÇİSİNİN GÜNLÜĞÜ 2

(Rusça yazılmış)

2 Nisan

Kimi zaman araştırmacılar, arka odalara bir takım kutular taşıyorlar. Tesadüfen bir tanesinin içine bir anlığına baktım. İçinde olan şey... insandı. Veya en azından eskiden öyleydi.

Ama bu çılgınlık. Yani, çılgınlık, değil mi? Hayır hayır hayır. Hayal gücüm kontrolden çıktı. O türden bir şey yapamazsınız.

Yine de, beynim bunları düşünmeden edemiyor. Yardımı olmuyor ama artık ailem için bir parça endişeleniyorum.

15 Nisan

Hayal gücüm haklı çıktı. O kutuların içinde ne olduğunu bilmem lazımdı. Lanet olsun, ne dilediğine dikkat et diye boşuna demiyorlar.

Onlar insan cesetleriydi! Bizim cesetlerimiz, ada sakini dostlarımın cesetleri! Hepsi parçalarına ayırılmıştı! Araştırma mı? Ne araştırması! Bu iğrenç, sapkın cinayetten başka bir şey değil!

O kutular... her gün geliyorlardı. Hep düşünüyorum...

O kadın! Ona güvenmiştik! Bize yardım ettiğini düşünmüştük! Aksine bizi sadece kullanıyordu!

25 Nisan

Biraz aşırı tepki gösterdiğimi düşündüm. Açıklaması için ona bir şans vermeyi düşündüm. Benimle görüşmesini istedim, ama isteğimi görmezden geldi.

Olay bu noktaya geldi. Ona gerçeği zorla söylettireceğim. Sadece bir parça baskı uygula ve burada nelerin dönmüş olduğunu itiraf etsin. Hayatım boyunca çok çalışıyordum ve o ince kısa boylu bir kadın. Onun hakkından gelebilirim. Kolaylıkla. Bu fikirden hoşlanmadım, ama bir şey yapılmak zorundayım ve şu anda tek seçeneğim bu.

Birinin karşı koyması ve doğru olanı yapması lazım. Benim gibi güçlü yapmalı bunu. Senin için geliyorum, Alex. Bizimle uğraşmaya karar verdiğin güne pişman olacaksın!

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 26 Aralık 2018, 00:49:58 »
NUMUNE NAKİL KAYDI

İşleme tesisi için numune isteği

Miktar: 70, insan
Yer: Endüstriyel Bölge, 17-21 bloklarında ikâmet edenler

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 26 Aralık 2018, 00:54:35 »
UROBOROS VİRÜSÜ'YLE İLGİLİ RAPOR

1. Uroboros Virüsü herhangi bir organik materyalin içine kök salar. Eğer bir cesede enjekte edildiyse bir çekirdek oluşturacak ve ardından bu çekirdeğin etrafındaki organik materyali yeniden düzenleyerek cesedi yeniden canlandıracaktır.

2. Çekirdek, organik gelişimin kontrol merkezi olarak hizmet verir; çekirdeği yok etmek canlandırma işlemini etkisiz duruma getirir.

3. Organik iltihaplanmayı yayma becerisi oldukça yüksek. Bir numune bu tesisin sınırlarını aşarsa, bu ada muhtemelen bir mezarlığa dönüşecektir.

Güvenlik tedbirleri mecburi olarak en katı seviyede olmalı.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 26 Aralık 2018, 00:57:02 »
ARAŞTIRMACININ GÜNLÜĞÜ

Bugün itibarıyla bir ceset üzerinde kullanılan Uroboros Virüsü'nün etkileri üzerine araştırma yapmaya başladık. (Her gün kapımıza kadar gelen çok sayıda ceset teslim aldık. Stuart hiçbir zaman araştırma materyali konusunda sıkıntı çekmememizi
sağlamak için kesinlikle sıkı çalışıyor.)

Apar topar virüsü bir cesede enjekte ederek başladık. Ceset, bir tür kukla, daha kesin bir ifadeyle saldırgan bir kukla, gibi canlandı. Ve gözü kimi gördüyse saldırdı.

Araştırmanın seyri giderek daha fazla biyo-silah geliştirimini andırmaya başladı.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 26 Aralık 2018, 00:57:58 »
NUMUNE İMHA KAYDI

Denek tarafından öldürülen araştırmacının cesedi gözlem odasının arkasındaki morga gönderildi. Ceset mikroplardan arındırıldı.

Anahtar gibi kişisel eşyalar da mikroplardan arındırılmıştı ve morgda saklanıyordu.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 26 Aralık 2018, 00:58:45 »
ARAŞTIRMACININ NOTU

İşleme tesisinin güvenliği, yürütülen deneyler sırasında şefin kazara ölmesinden dolayı Seviye 2'ye getirildi.

Yeni güvenlik kartlarının şefin odasından çıkartılacağını duydum. Buna sadece kulak misafiri oldum, yani sanırım ben kart verilmeyecekler arasındayım.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 26 Aralık 2018, 00:59:27 »
ARAŞTIRMA TESİSİ ŞEFİNİN GÜNLÜĞÜ 1

T-Phobos Virüsü'nü geliştirmenin benim başarım olduğu ortaya çıktı.

Diğer araştırmacılar çalışmamdaki meziyeti görmediler. "Denek üzerindeki korku hissiyatını tetikleyen bir virüs mü? Noradrenaline tepki mi gösteriyor? Bu işe yaramaz," dediler.

Neyse ki  Alex öyle düşünmedi.

Raporumu okuduktan sonra, T-Phobos Virüsü'nün eşi benzeri görülmemiş özellikleriyle yakından ilgilendi ve beni araştırma takımının başına getirdi. Tamamlanmasına yaklaştığımızda ise beni baş araştırmacı yaptı.

Alex üstün zekâmı takdir etti. Onun için çalışmak büyük onur.