Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil Chronicles Serisi
//
Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
36522
146
Yazdır
Sayfa:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
15
LW
Site Kurucusu
Ynt: Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
«
Yanıtla #70 :
30 Ağustos 2008, 15:36:19 »
JAVIER BARAJI
Javier'in emri altında inşa edilmiş büyük bir baraj. Toplam 20 milyar ton hazne depolama kapasitesine sahiptir.
daha önceden yeterli düzeyde elektriğe sahip olmayan bu uzak bölgenin sakinleri, enerji üretim sistemini kendilerine kazandırdığı için Javier'e borçlu hissediyordu. Aynı zamanda örgütün finansal durumunu ve yaşam standartlarını arttırmasına katkı sağlamasıyla da tanınmıştır.
Esasındaysa bu baraj, yalnızca Javier'in örgütü tarafından kullanılmak üzere büyük bir elektrik kaynağı sağlamak ve de kontrolü altındaki bölgelere sözlü olmayan bir tehdit olması için inşa edilmişti.
Baraj, lütfettiğinde Javier'in serbest bırakmasıyla akıntı yönündeki havzalarda büyük bir sel felaketine neden olabilecek karmaşık bir bent kapağına sahiptir.
Javier'in açık bir kasıtla, muhalif bir kabilenin yaşadığı bölgede su tahliye "kazası"na neden oluşu, buna bir örnektir. Bu gövde gösterisi sonucunda 80 kişilik köyün tamamı öldü.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #71 :
31 Aralık 2008, 12:59:51 »
HUNTER γ
Bir Avrupa Umbrella araştırma tesisinde geliştirilen Hunter α ve β'nın, hem karada hem suda yaşamasına dayalı bir Hunter alt türü. Görme yeteneği kayba uğradığından keskin bir duyu yeteneği edinmiştir; ancak su dışındaki hareket acizliği, bu türün çok amaçlı bir olarak B.O.S. olarak kullanılmasında epey erken kılar.
Zayıflığı, doğrudan güneş ışığı ve kuru havaya maruz kalmasıdır. Buna karşın su kaynaklarının bol bulunduğu yerlerde çok tehlikeli olmaya vakıftırlar.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #72 :
05 Şubat 2009, 22:44:25 »
BARAJ İŞÇİSİ ZOMBİLERİ
Javier Barajı'nı koruyan ve yöneten eski işçiler.
Barajdan su bırakıldığı sırada sürüklendiler ve sonrasında Javier'in zombileri tarafından saldırıya uğradılar.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #73 :
06 Şubat 2009, 02:37:09 »
ANUBİS
Bu yeni B.O.S. türü, Hunter'ın yerine geçecek bir B.O.S. geliştirme tasarısının ürünüdür.
Böcek DNA'sıyla birleştirilen bir yarasa olduğundan ve büyük ölçüde ağırlığı azaltmak için sindirim organları ortadan kaldırıldığında dolayı, hâlâ inanılmaz kemik gücüne sahipken zıplayabilir ve şaşırtıcı bir hızla hareket edebilir.
Anubis adı, Mısır mitolojisindeki bir tanrıda alınmıştır. Pençe benzeri kıskaçlarını, duvarlara ve tavanlara tırmanmak için ustalıkla kullanarak, bu avantajlı noktalardan kurbanlarına saldırırlar.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #74 :
06 Şubat 2009, 12:45:03 »
MAHKUMUN GÜNLÜĞÜ
13 Mayıs
Bu oda kokuyor yahu! Anladığım kadarıyla ekvatorun güneyinde bir yerde olduğumu sanıyorum. Şansıma altımdaki ranzada konuşması hayli ilginç olan Bob var. Kilitlenmiş olsam da en azından konuşacak birisi var.
16 Mayıs
Bugün Bob, bana öncelikli olarak neden buraya atıldığını anlattı.
Bu yeri işleten adam için önceden bir görevli olarak çalıştığını söyledi. Alfred adında bir adama.
Bob, küçücük bir hata yaptığını ve bu Alfred'in küplere bindiğinden dolayı onu buraya attığını söyledi. İyi de ne anlama geliyor bu? Ve bana ne olacak?
20 Mayıs
Uyarı olmaksızın bir bölük asker, Bob'u idam sehpasının arkasındaki binaya götürdü.
Gece yarısı sıvışıp, neler olduğunu görmeye çalışacağım.
O binaya götürülenlerin asla dönmediğini işitmiştim. Daha da önemlisi, neredeyse her gün o mekandan dışarı çıkarılan GERÇEKTEN büyük plastik torbalar var.
Bunun ne anlama geldiğinden emin değilim; fakat Bob için endişeliyim...
21 Mayıs
İşin içine ettim.
Oraya asla gidemem ben. Orada neler döndüğünden emin değilim; fakat geçen gece Bob'un çığlık attığını duydum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir türlü bunun hakkında düşünmeyi kesemiyorum...
Bu adamlar bana ne yapacak?!
Buradan çıkmalıyım...
27 Mayıs
Son yazımdan bu yana, mahkum arkadaşlarımın hepsi o binaya götürüldü! Sıradaki benim biliyorum...
Bu Alfred denilen herifin burada bulunanlara bir şeyler yaptığı gayet açık. Buradakileri bir çeşit iğrenç deneylerde ya da ona benzer bir şeylerde kullanıyor. Bunların ne olabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Ne yapacağım ben?!
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #75 :
13 Şubat 2009, 17:55:50 »
ROCKFORT ADASI
Umbrella Şirketi'ne ait olan güney ekvatorda bir yerde bulunan özel bir ada üssü. Şirket tarafından bir ön eğitim tesisi olarak işletilen Rockfort, soylu Ashford Ailesi'nin mevcut reisi olan Alfred Ashford'un yönetimindedir. Ayrıca ada üzerinde, bir esir kampı ve havalimanı da vardır. Özellikle de esir kampı, Umbrella'nın kendine mahsus karanlıklık yüzünü temsil etmektedir. Umbrella karşı olan olası sanayi kundakçıları ve hainleri şirket aracılığıyla yakalanır ve biyolojik deneyler insan kobaylar olarak kullanılmak üzere adaya gönderilirler. Bir kez içeri girildi mi, mahkumlar sonsuza dek orada tutulur.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #76 :
13 Şubat 2009, 18:06:33 »
ALEXIA'NIN EZGİSİ
Dost canlısı ancak saf bir kral varmış,
Çok kötü bir kraliçe ile evliymiş.
Kral sevilirdi ancak
Kraliçeden korkulurdu.
Kraliçe, krallığı tek başına yönetmek için,
Kraldan sakladığı bir sırrı vardı.
Kral bunu bilmiyordu,
Gelini de altın kadar iyi görünüyordu.
Bir gün sarayda gezinirken,
Bir ok deliverdi nazik kralın kalbini.
Kral böylece hayatını
sevdiği kadını kaybetti.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #77 :
13 Şubat 2009, 18:34:16 »
STEVE BURNSIDE
Bu genç adam, Rockfort Adası'ndaki ceza evinde hapsedilmiştir. Yaşadıkları sonucunda Steve, sadece başkalarına değil kendisine bile güvenmemeye başlamıştır.
Günlerini, derin bir üzüntü içinde tek başına hapsedilmiş olarak geçirdi. bilinmeyen bir saldırgan tarafından hapishaneye düzenlenen o çıkartma, Steve'in hayatına umut sözcüğünü geri sokmuştur. Saldırıdan kaynaklanan şaşkınlık ve keşmekeşin ortasındayken Steve, hapishaneden kaçtı ve bu süreçte, Claire Redfield'le olan kaçınılmaz buluşmasını yaşadı.
Birlikte adadan kaçmaya çalıştılar. Dışarıdan kendini beğenmiş ve genellikle de pervasız görünmesine rağmen Steve, sevgi ve şefkate hasret duyan iyi kalpli bir gençtir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #78 :
13 Şubat 2009, 18:40:48 »
CLAIRE REDFIELD (Rockfort Adası)
Leon'la yolları ayrıldıktan sonra Claire, ağabeyi Chris'i aramaya devam etti.
Ağabeyinin, Umbrella kuruluşunun merkezine nüfuz ettiğini duyduğu zaman Claire, hemen Avrupa'ya yönelerek gizlice Umbrella'nın Paris araştırma laboratuvarına girdi; ancak kısa sürede fark edildi ve Umbrella güvenliği tarafından yakalanıp Rockfort Adası ceza evine gönderildi.
Her nasılsa, hapsedilmesinden kısa süre sonra adaya bir saldırı gerçekleşti. Saldırı ve sonrasındaki karışıklık esnasında Claire, hücresinden çıkarıldı ve bu andan sonra Steve Burnside'la bir araya gelerek birlikte, adadan kaçışlarının tasarısını çıkardılar.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #79 :
13 Şubat 2009, 18:46:48 »
MEZARLIK ZOMBİLERİ
T-Virüsü'yle enfekte olduktan sonra öldükleri kabul edilen bu mahkumlar, gömüldükleri toprakların derinliklerine yağmur suyunun, T-Virüsü'nen sızmasına yardımcı oluşundan hemen sonra mutasyona uğramışlardır.
Yazdır
Sayfa:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...