Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil 3
//
Resident Evil 3: Nemesis (1999) Belgeleri
8683
29
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
HammerHead
Site Yöneticisi
Ynt: Resident Evil 3: Nemesis (1999) Belgeleri
«
Yanıtla #20 :
17 Ekim 2010, 02:51:05 »
TIBBİ YÖNERGE KLAVUZU
Umbrella Tıp Servisi
Kuzey Amerika Bölgesi
Dougles Rover
Aşı sentezinin gelişimini aktif edebilmek için, lütfen aşağıda belirtildiği gibi prosedürleri uygulayın.
1. Sisteme yeterli enerji gelmesini sağlayın.
2. "Orta boy vazo"yu bölmeye yerleştirin.
Aygıt hazır olduğunda, birleştirme işleminin yapabilirsiniz. Birleştirme için beş manivelayı kontrol etmeye ihtiyacınız olacak. Bu işlemler, iki göstergenin artmasına veya azalmasına neden olacak. İki gösterge de orta hizada olduğu zaman, aşılama işlemi otomatik olarak gerçekleşecek.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #21 :
17 Ekim 2010, 13:11:50 »
FOTOĞRAF E
Zombiler saldırıyor.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #22 :
18 Ocak 2019, 21:00:54 »
GÖZETMENLERE YAZILI EMİR
Görev Gereksinimleri: Bravo 16
Bu davaya ilişkin tüm bilgileri ele geçirin ve güvenliğini sağlayın. UBCS'nin mücadele verilerini gözlemleyin ve kaydedin.
Tıbbi tedavi verilerinin bulunduğu tıbbi tesis dahil tüm kanıtları imha edin.
Deneklerin, görevi yerine getirme yeteneklerini kontrol edin.
Göreviniz tamamlandıktan sonra bölgeyi boşaltın. Süpervizörleriniz dışında kimseye yardım etmeyin ve geride iz bırakacak hiçbir şeyi yanınızda getirmeyin.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #23 :
18 Ocak 2019, 21:00:57 »
GÖZETMENİN RAPORU
Bu deneklerin dayanma kabiliyetleri gerçekten inanılmaz. Hayati noktalarından vurulmalarına ve yaralarının tedavi etmemelerine karşın birkaç gün dayanabiliyorlar. Bununla birlikte, uzun süre virüse maruz kaldıktan sonra deneklerin zekası, bir böceğin zekasına eş değer oluyor. Ölüyü diriltmek iğrenç görünse de virüsü, kullanışlı olabilir. Eğer virüsü POW'lara enjekte edersek ve onları serbest bırakırsak, birliklerine geri dönerler ve zombiye dönüşürler. Bu planı gelecekte kullanılabiliriz.
Belli yerlerde virüsü,n hayvanların ve bitkilerin mutasyona uğramalarına sebep olduğu görülüyor. Bu biraz zor olsa da biyolojik silah üretimi için iyi örnek teşkil eder. Büyük bir timsahın olduğunu duymuştum fakat sadece yeraltında ilerleyen yaratıkla karşılaştım. Bu karşılaştığım yaratığı yavrulayan dev yaratığı düşünmek bile istemiyorum.
"Nemesis" ile karşılaştım. Onu tanımasaydım, onlardan biri onlardan biri olacaktım. Şehir civarında dolaşması, görevini henüz tamamlamamış olduğunu gösteriyor. S.T.A.R.S. üyelerinin bu zamana dek hayatta kalmaları, onuların zorlu engel olduklarını gösterse de onlar bile sonsuza kadar dayanamazlar...
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #24 :
18 Ocak 2019, 21:01:28 »
KARARGAHTAN FAKS
Dikkat
Raccoon Şehri tasarısından vazgeçilmiştir. Siyasi manevramız, Senato'nun kendi planlarını ertelemesiyle başarısız oldu. Tüm gözetmenlerin hemen ayrılması gerekmektedir. ABD Ordusu, planını yarın sabah gerçekleştirecek. Şehir, şafakta ortadan kaldırılacak.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #25 :
18 Ocak 2019, 21:01:34 »
YÖNETİCİNİN GÜNLÜĞÜ
25 Nisan
Bugün 30. yaş günüm. Bugün bu bölüme transfer edildim. Çok mutluyum çünkü iş koşulları üniversite yaşamından daha farklı.
14 Mayıs
Arıtma sistemi tamamlandı. Bir çeşit gaz kullanarak, deneklerin hücrelerini ayrıştırıyor. Sistemin pratik kullanımına başlamadan önce bu yöntemde denemeler yapmak zorundayız, şayet bu yöntem henüz %100 dengeli değil.
20 Mayıs
Tedavi odasını kontrol ederken kapı kapandı ve içeride kilitli kaldık. Bir saattir dışarı çıkamadık. Sanıyorum ki anahtar kartınız olsa bile, içeride kilitli kalındığını zaman işe yaramıyor.
7 Haziran
Parçalara ayırmamız gereken deneklerin sayısı artıyor. Sistem kusursuz çalışmıyor. Laboratuvar çalışanları görüşlerimi dinlemiyor ve ben de bu duruma çok sinirleniyorum.
16 Temmuz
Tüm vücutları yok edemiyoruz ve sıvı ilacın kalitesi de bu iş için yeterince iyi değil.
25 Temmuz
Sistemin işlevselliğinin azalmasına rağmen, yok ettiğimiz deneklerin sayısı azalmıyor. Enfeksiyon seviyesi arttı ve kullandığımız antikorlar, virüsün yeni mutasyonuna karşı uygun değil. Bazı çalışanlar hastalığa yakalandı. Bu işe devam etmek zorundayım, fakat herzaman yanımda bir silah taşımam gerekir. Kendim için de bir mermiyi saklamayı unutmamalıyım. Ağlamak istiyorum, ölmek istemiyorum. Yemin ederim ki ölümün nasıl acı verici olduğunu hayal edersem, aklımı kaybedeceğim...
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #26 :
18 Ocak 2019, 21:03:01 »
GÜVENLİK EL KİTABI
"Bitkinin Güvenliği"
Burası ıssız bir fabrikanın kılık değiştirdiği bir tesis olduğundan, siviller bazen içeri girebilirler. Eğer bu olursa, onlara ateş etmekten tereddüt etmeyin. Teslim olmayı seçerlerse onları tutuklayın ve yeni denek olarak laboratuvara gönderin. Bunun için ödüllendirileceksiniz.
"Cihazın Bakımı"
Tesisin tamamı salgın önleme sistemi tarafından kontrol ediliyor. Tedavi odasında veya ayrıştırılmış örnek havuzunda kirlenme tespit edildiğinde, tesis izolasyon için otomatik olarak kilitlenir. Bu durumda, kilidi açmak için kılavuzu takip etmeniz gerekir. Kirlenme sınırın üzerindeyse, tüm sistem otomatik olarak kilitlenir. O zaman tesiste kalmalı ve yeni emirleri beklemelisin. Tesisten izinsiz ayrılanlar kötü sonuçlara maruz kalırlar.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #27 :
18 Ocak 2019, 21:03:05 »
YAKMA TESİSİ EL KİTAPÇIĞI
Yakma tesisi, laboratuvardan gönderilen tek kullanımlık eşyaları yakan tesislerden biridir. Yakma fırını, tedavi odasında ayrıştırılamayan atık maddeleri yakar. Ayrıca yarattığı ısı sayesinde, termal elektrik üreticisini çalışmasını sağlayarak tesise gerekli duyduğu enerjinin üretimini gerçekleştirir. Elektriğin bir kısmı, tesisin yeraltı alanına kurulan büyük aküde depolanmaktadır. Depolanmayan kısmı da yardımcı güç devresinde kullanılır.
Yardımcı güç devresi, üç "yardımcı devre ünitesi" yuvalarına düzgün bir şekilde yerleştirildiğinde etkinleşir. Devrelerin sistem tarafından otomatik olarak bağlanmaması durumunda, bir kişi sistemi el ile olarak bağlayıp çalıştırabilir.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #28 :
18 Ocak 2019, 21:03:13 »
GİZLİ FOTOĞRAF DOSYASI
Kişisel olarak, "Paracelsus Kılıcı"nın fiilen sahada kullanılmasının çok erken olduğunu düşünüyorum. Buna karşın Umbrella'nın geliştirdiği G-Virüsü'nü ele geçirmek için, bu silahın bize yadsınamaz bir şekilde yardımıcı dokunacağı kesin.
"Raylı Top"un gücü oldukça tatmin edici olsa da, lütfen hâlâ birkaç sorunu kendinde barındırdığını aklınızdan çıkarmayın.
Fennî Bölük Albayı
Franklin Hart
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #29 :
18 Ocak 2019, 21:03:43 »
JILL'İN GÜNLÜĞÜ
7 Ağustos
O günden bu yana 2 hafta geçti. Fiziksel yaralarım iyileşti ancak o kabusu bir türlü unutamıyorum. Çoğu insan için bu mesele, şimdiden geride kaldı. Ancak benim için, ne zaman gözlerimi kapasam, her şey olduğu gibi geri geliyor. Zombiler, yedikleri insanlar ve ölen takım arkadaşlarımın çığlıkları. Hayır, kalbimdeki bu yaralar henüz iyileşmeye hazır değil.
13 Ağustos
Chris son günlerde birçok soruna sebep oldu. Acaba nesi var? Diğer polis üyeleriyle nadiren konuşuyor, bunun dışında sürekli kızgın durumda. Geçen gün sırf, kazayla üzerine kahve döktü diye Çocuk Suçları Bölümü'nden Elran'ı yumrukladı. Yanına gitmeyi denedim; ancak yaklaştığımı görünce, bana göz kırpmakla yetindi ve yürüyüp gitti. Aklından neler geçtiğini merak ediyorum.
15 Ağustos
Gece yarısı, "sözde bir tatil" için izne çıkan Chris, beni aradı ve onunla apartman dairesinde buluşup buluşamayacağımı sordu. Oraya vardığımda bana birkaç parça evrak gösterdi. Bunlar, basitçe "G" diye adlandırılmış bir virüs araştırmasına dair rapor alıntılarıydı. Chris bana, "Kabus hâlen devam ediyor," dedi. Peşinden de "Henüz hiçbir şey bitmiş değil" diyerek sözünü tamamladı. Görünüşe göre, konaktaki o günden beri, dinlenmeden ve benimle bile istişare yapmadan, tamamen kendi başına, gerçeği açığa çıkarmak için savaşıyormuş.
24 Ağustos
Chris, bugün Avrupa'ya gitmek için şehirden ayrıldı. Barry, önce ailesini Kanada'ya göndereceğini, sonra da bunun ardından Chris'le buluşacağını söyledi. Bense, bir süre daha Raccoon Şeri'nde kalmaya karar verdim; zira şehirde faaliyetini sürdüren araştırma tesisinin, şu anki davada hayatî derecede önem kazanacağının farkındayım. Mümkün olduğunca çok bilgi topladıktan sonra bir ay içinde Barry ve Chris'le tekrar buluşacağım. İşte gerçek mücadelem, o zaman başlayacak...
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi