Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 34060
  • 138

Jin

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hayaller ve Ötesindekiler; "Raccoon City Ziyareti!"
« Yanıtla #100 : 04 Temmuz 2014, 11:31:42 »
Anlatımın çok etkileyiciydi usta. Valla senide resident evil karakteri gibi hikayenin içinde film gibi gözümde canlandın. Sanki Üçüncü bir ana karakter gibi hissettim. Ayrıca Mizah anlayışında beni gülmekten öldürdü. Özellikle Leo'na ''elinde silahı tutanın kendisi olup içeriye sen gir'' dediğin kısmına bayıldım. Kurduğun cümleleri öyle dikkatli seçmişsin ki RE2 sanki 3 ana karakterli bir serimiş gibi hissettim. Okumya devam edeceğim.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 04 Temmuz 2014, 15:24:24 »
Teşekkürler, askerden döndükten sonra 2 haftadır bakamadım fazla. Bu yazı bitmemişti bunu da bitireceğim inşallah.

Jin

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 04 Temmuz 2014, 18:27:23 »
Teşekkür ederim, kalem bizde hocam istersek sevdiririz kendimizi.:D Ama sürtüşmeler daha keyifli hale getiriyor diye düşünüyorum.

Kesinlikle. Leon karakteri benim için 1. sıradadır. Favorimdir ve birazda kendi kişiliğimide gördüm. Ancak şunu söylemeliyim ki. Chris, Claire ve Leon'u 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu halleri.

Jin

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 04 Temmuz 2014, 18:31:15 »
Teşekkürler, askerden döndükten sonra 2 haftadır bakamadım fazla. Bu yazı bitmemişti bunu da bitireceğim inşallah.
Bana kalsa sen mangasını yap bunun. Grafiker olarak bu konuda sana yardımcı olmaktan çekinmem. Elimden ne geliyorsa yaparım. Bu hali bile adamı gülmekten öldürüp heycanlandırıyorsa. Mangalar gibi görsellik ve çizimlerle anlatımı yapılsa millet basımını yapmaya kalkar.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 04 Temmuz 2014, 18:48:46 »
Valla üstad güzel fikir aslında, ne bileyim bu hikayeyi son bölümle bitireceğim kısa zaman içinde ve devamında ufak tefek çalışmalarla desteklenebilir. Ve devamında bir hikaye daha başlatacağım biraz birikim yaptık askerde.:D Manga için biraz zaman lazım sanki ama aklımın bir ucunda şimdiden, teşekkür ederim ayrıca.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #105 : 21 Aralık 2018, 02:11:46 »
Yıllar sonra gelen itiraf; okuyunca o güzel günlere geri dönmek istememek imkansız. ve ben bu hikayeyi nasıl bitirmemişim? :D

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #106 : 21 Aralık 2018, 02:28:51 »
Artık bitireceksin Levent Abi, kaçarı yok :D Gerekirse her gün telefonuna taciz mesajları atma operasyonunu başlatacağım :U

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #107 : 21 Aralık 2018, 03:08:41 »
Artık bitireceksin Levent Abi, kaçarı yok :D Gerekirse her gün telefonuna taciz mesajları atma operasyonunu başlatacağım :U

Aboooo  :O

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #108 : 21 Aralık 2018, 10:59:02 »
"Gözümde canlanır koca mazi, sevdiğim nerede, ben neredeyim?"

Gmail'de takip edilen konuya yeni yanıt geldi diye bildirim belirince uğramazsam olmazdı. Yemin ederim duygulandım sabah sabah, hey gidi ergenliğim, hey gidi ergenliğimin hikayesi.

Konu dışına çıkmak forum kurallarına aykırı ama ( :D) bi' cümlelik hatırım vardır belki, hepinizi yeniden bir arada görmek çok güzel.  :)

Hep "Devamını sabırsızlıkla bekliyorum Levent abi." derdim, umarım günün birinde tekrar söylemek nasip olur.  :W

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #109 : 21 Aralık 2018, 14:17:01 »
Ahahahaha :D Yahu demek oyun ve film dünyasında sızıntılar böyle oluyormuş Berkant :D Siteyi 2 Ocak'ta açmayı planlıyoruz da, şu an daha düzenleme aşamasında hâlâ :D

Levent Abi, son 1 haftadır her yerden devamının geleceğini söyleyip duruyordu, artık kendini hazır hissediyor sanırım :U