Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 25390
  • 85

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dino Crisis
« Yanıtla #40 : 14 Temmuz 2009, 00:51:20 »
Yok hocam bence öyle olmaz ben eminim harika oyun çıkacak çıkarsa ne aksiyon ne de uyuz bi oyun .. Bence senaryosu güzel olur Özellikle :

DC 2 nin sonunda kız ordan portal a girmeden önce senin için döncem demişti.. Eğer oradan devam ettirirlerse bence manyak olur

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #41 : 14 Temmuz 2009, 01:28:02 »
Piyasanın çoğunluğunu next-gen oluşturuyor.Oyun firmaları hâliyle çoğunluğa göre hareket ederek, aksiyon yapıyorlar.Zaten piyasadaki oyun aksiyon değilse sorun vardır gözüyle bakılıyor artık :D

resident_can

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 14 Ağustos 2009, 21:13:41 »
arkadaslar  dino crisis 2 yi pc için indirdim 7 part nasıl kurucam acil yardım lütfen suana kadar hiç c ye kurmadım bilmiorum

BySeLaMeT

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 14 Ağustos 2009, 21:54:41 »
Partları önce bir klasöre çıkart...muhtemelen iso yada direk disc içi upload edilmiştir (:

Dino crisis 2 çok güzeldi 3. oyunun uzayda geçmesi çok saçma olmuş düşünsenize re ninde 6. oyunun uzayda olduğunu hahaha :D :D

C#_McIntosh

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 14 Ağustos 2009, 21:57:23 »
Resident Evil 3:Nemesis ile birlikte çıkan Dino Crisis Shinji ikami ye dünyanın en iyi oyun yapımcısı-yönetmeni ünvanını getirmesi itibariyle "Dino Crisis" ın da ne kadar güzel bir oyun olduğunu gösteriyor ^_^ Lakin Dino Crisis 2 1. oyuna göre daha aksiyon ağırlıklı. Korku ve vahşet ( dinazorlar bakımından tabi :) ) Dino Crisis 1 oyununda daha baskın :) Oynamayanların kesinlikle oynaması ümidiyle :)

Solid_SNK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 14 Ağustos 2009, 23:52:24 »
Suyun içinde geçenbölümühri çok severdim 2. oyunu 1. yide oynadım ama 2nin yeri başkaydı PSX de japonca oynamıştım anlamasamda uğraşmıştım yarılamıştım oyunu. Yıllar sonra Pcde orjinal oalrak uygun fiyata buldum ve aldım bitirdiğimde rahatlamış hissettım çünkü bir eksik tamamlanmıştı.  Resident Evil kadar sevmesemde gerçekten güzel bir oyundu.

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 15 Ağustos 2009, 00:12:00 »
2. oyunun sonu hala aklımda  :(  :o  ;)

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 16 Ağustos 2009, 23:56:13 »
2. oyunun sonu hala aklımda  :(  :o  ;)

o kız niye bize baba diyordu  en sonda anlamıyom ? ( yoksa benmi yanlıs hatırlıyom :D )

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #48 : 16 Ağustos 2009, 23:59:53 »
Vay baba nassın ya gibisinden demek için olabilir :D Mesela bizim Müslüm Baba, Orhan Baba filan gibi :D

BySeLaMeT

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 17 Ağustos 2009, 00:36:25 »
Ne son yapmışlardı ama be çok duygusal sonu vardı...