Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 16063
  • 55

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 2 (2019) Belgeleri
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2019, 02:36:23 »
ORYANTASYON MEKTUBU

18/9/1998

Oryantasyon Mektubu

Memur Leon S. Kennedy,

R.P.D. adına, eğitimini tamamladığınız için sizi tebrik ederim. Özellikle yüksek notlarınız takdir edilesi ve size kuvvetimizin bir üyesi olarak sahip olmaktan daha fazla gurur duyamazdık.

Oryentasyon için lütfen Raccoon Şehri karakoluna 25 Eylül Cuma, sabah 8'de rapor verin.

Sizinle beraber hizmetimizi sürdürmeyi heyecanla bekliyoruz.

Raccoon Şehri Polis Amiri
Brian Irons

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2019, 02:37:30 »
EN İYİ ARKADAŞTAN MEKTUP

Sevgili Claire,
Öncelikle mektup için teşekkürler. Şimdi, eğer bana izin verirsen içimdekileri dökmek istiyorum:

Bunu yapacağına inanamıyorum! Raccoon Şehri'ne tek başına motorla gideceğine inanamıyorum! Hem de sadece ağabeyini görmek için!? Ne oluyor kızım sana!?

Biliyorum Chris senin için çok değerli ve evet, bir aydır onunla iletişim kurman mümkün olmamış falan, ama kafayı mı yedin.

Ateşli, çıtır bir üniversiteliye yanaşıp ondan faydalanmak için bekleyen kaç tane sapık ve büzük var biliyorsun herhalde? Yalnız seyahat etmen güvenli değil.

Ama kafana koydun, değil mi? İyi, anladım. Sadece Raccoon Şehri'ne ulaştığında haber edeceğine söz ver. En iyi dostlarını merakta bırakma, tamam mı!?

Seni seviyoruz!

NOT: Ağabeyin Chris Redfield olabilir ve sana nasıl savaşılacağını ve ölüm perisi gibi nasıl silah kullanılacağını öğretmiş olabilir, ama bu seni YENİLMEZ yapmaz, yani fazla ukalalık etme!

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2019, 02:38:05 »
REHBER KİTAPÇIĞI

Raccoon Şehri'ne Hoş Geldiniz!

Biliyor muydunuz: Ecza devi Umbrella Şirketi'nin evi olan Raccoon şehri uzun, kendisine özgü zengin tarihi ile canlı ve dinamik bir şehir. Bu rehberde, şehrimizin sunacağı birçok değişik ilgi çekici noktadan birkaçını tanıtacağız.

Raccoon Şehri Karakolu

Şehrin merkezindeki bina her daim bir polis karakolu değildi; aslında eskiden bir sanat müzesiydi. Değişik saat kulesi ve ana salondaki tanrıça heykeli gibi çeşitli özellikler, bize geçmiş dönemi anımsatıyor.

Yetimhane

Karakoldan birkaç blok uzaklıkta, hem işletmelerin hem de vatandaşların cömert bağışlarıyla Umbrella Şirketi tarafından kurulup işletilen yetimhane yer alıyor. Bina dünya genelindeki ziyaretçileri kendisine çeken vitray pencereleri ile ünlüdür.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2019, 02:38:56 »
OLAYLARIN KAYDI

25 Eylül

Büyük ani salgın nedeniyle karakolu geçici sığınak haline getiriyoruz. Olabildiğince fazla kişiye yaşayacak yer temin etmeye çalışırken, bütün polis kadrosuna da vatandaşların güvende olmasını sağlamanın en büyük öncelikleri olduğunun talimatı verildi.

25 Eylül (İlave)

Gecenin yarısında sığınmacılardan biri bize saldırarak bir memurun ölümüne ve üçünün de yaralanmasına neden oldu. Söz konusu kişi çabucak kontrol altına alındı. Yaşananların, kişinin yoğun stres altında ezilmesinden kaynaklı bir hadise olduğuna inanıyoruz.

26 Eylül

Bugün kalabalık bir sürü, karakolda ciddi zaiyata neden olan bir saldırı yaptı. Az bir afetzede acil durum kepenginin arkasına güvenli bir şekilde ulaşabildi, ama kuşatıldığımız için, içimizden birinin bu yerden kaçması zor olacak. Hiçbir çatışma ekipmanımızı tamir edebileceğimizi sanmıyoruz, yani dış dünya ile bağlantımız kesik kalacak.

27 Eylül

Karakolun batı tarafında, öğlen 1 sularında başka bir çatışma oldu. On iki kişi öldü ve sadece bir avuç dolusu afetzede kaldı. Burada her şey karman çorman oldu.

David Ford

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2019, 02:39:38 »
OPERASYON RAPORU

28 Eylül, Gece 2.30

İş bana ve diğer üç kişiye kaldı. Silah yok... Mermi yok... Üstüne, yaşanan çok sayıdaki çatışma ruhsal ve fiziksel olarak bizi tüketti. Bunu başaramayacağız... Memur Phillips bir defasında kanalizasyon vasıtasıyla kaçabileceğimi önermişti. Görünüşe göre, bu yerin altında müze günlerinden kalma gizli bir tünel var.

Daha önceden fikrini reddetmiştim, ama şimdi, o kadar da kötü görünmüyor. Evet, orada bir tünel olduğuna veya zombilerin istila etmediği bir kanalizasyona dair bir kanıt yok, ama oturup da ölmeyi beklemek istemiyorum. Riskli bir girişim, ama o tünelle ilgili öğrenebildiğimi öğrenmeye çalışacağım.

Elliot Edward

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2019, 02:40:27 »
ACEMİNİN İLK TAYİNİ

Leon S. Kennedy, ilk görevlendirmen için seni çok özel bir vakaya veriyoruz.

Görevin... masanın kilidini açmak! Başarıya giden anahtar ilk isimlerimizin baş harfleri. Harfleri masalarımızın sırasına göre gir. 2 kilit var, her biri masanın her iki tarafında. Her ikisini de elde ettiğinden emin ol.

Temelde ilk görevin; yoldaşın olan memurların isimlerini hatırlamak, ama o işi halletmiştin, değil mi?
Bol şans, Leon.

Bu arada, Scott'ın sana doğrudan cevap vermesi bir parça çalışmanı gerektirebilir.

Teğmen Branagh

(Kan damlalarının olduğu köşeye acele karalanmış)

Neyse ki burada değilsin, çaylak.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2019, 02:41:06 »
TEÇHİZAT DEPOSU PANELİ

Görünüşe göre kilitli dolapların panelindeki birkaç tuş kayıp. Bu pislikten sorumlu kişinin birkaç yedek parça bulmasını ve bunu HEMEN çözmesini öneriyorum.

(Sen kendini biliyorsun, şerefsiz. Başka kim bu kadar mahvedebilirdi ki!?)

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2019, 02:41:50 »
ŞİFALI BİTKİLERİN TIBBİ FAYDALARI

İnsanlar ilk zamandan beri şifalı bitkileri, hastalık ve rahatsızlıkları tedavi etmek için kullanıyorlardı. Bu kitapta, Arklay Dağları'na özgü bu türe mensup üç bitkiyi dikkatle inceleyeceğiz.

Mavi bitkiler uzun zamandır zehirlenmeyi tedavi ederken, yeşil şifalı bitkiler ise temel yaralanmaları iyileştirmektedirler.

Kırmızı şifalı bitkiye gelince, görsel olarak çekici olsalar da, tıbbi yararları yoktur. Ya da yakın bir zamana kadar böyle düşünülüyordu.

Şifalı bitkileri kaynaştırmanın, etkilerini arttırdığı herkes tarafından bilinir; ama kırmızı şifalı bitkinin, düzgün bir şekilde kaynaştırılması durumunda mevcut etkilerin çok üstünde yarar sağladığı keşfedilmiştir.

Asya hekimliğinden bir doktora bakılırsa, mavi ve kırmızı şifalı bitkileri bir araya getirmek kişinin bünyesini güçlendiriyor.

Hakikaten de bu şifalı bitkilerin tam potansiyelini ve insan bedenini iyileştirme becerilerinin farkına varmaya henüz yeni başladık. İlave araştırma kesinlikle daha fazla etkileyici sonuçlar verecektir.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2019, 02:42:41 »
TAŞINABİLİR KASA YÖNERGELERİ

Her bir ışığı yakmak için uygun düğmelere basılmalı. Güvenlik kasasını açmak içinse ışıkların tümü yakılmalı.

Düğmelere belirli bir düzende basılmalıdır. Düzeni bozan bir tuşa basmak, bütün ışıkların sönmesine neden olacaktır ve sekansı yeniden başlatmanız gerekecektir.