Alıntı yapılan: DWG22 - 21 Şubat 2011, 01:00:28Ellerine sağlık usta, şükür kavuşturana Şimdi sırada Seçkin abi var, o da amansız ilerliyor valla Yalnız usta, şöyle arabanın üzerine koşup, elinle arabanın kaputundan tuttuktan sonra üstünden böyle takla atarcasına atlayıp beraberinde de kaputu çekersen ve bu şekilde de kaput yerinden sökülüp havaya uçarken, arabada o basınçla ileri doğru bükülüp takla atarsa süper olacak Bir sonraki bölümde Seçkin abiye yaptıracağım o hareketi
Ellerine sağlık usta, şükür kavuşturana Şimdi sırada Seçkin abi var, o da amansız ilerliyor valla Yalnız usta, şöyle arabanın üzerine koşup, elinle arabanın kaputundan tuttuktan sonra üstünden böyle takla atarcasına atlayıp beraberinde de kaputu çekersen ve bu şekilde de kaput yerinden sökülüp havaya uçarken, arabada o basınçla ileri doğru bükülüp takla atarsa süper olacak
Ölümüne usta Ellerine sağlık, şu zamanki en duygusal, en babacan bölümdü Aynı zamanda en gerilimli bölümlerden de biriydi. Şu Keith ölmez inşallah
Alıntı yapılan: DWG22 - 22 Şubat 2011, 02:11:01Ölümüne usta Ellerine sağlık, şu zamanki en duygusal, en babacan bölümdü Aynı zamanda en gerilimli bölümlerden de biriydi. Şu Keith ölmez inşallah Tamamen katılıyorum. Çok duygusal bir bölümdü. Olayları hissetmemek mümkün değil. Biz okurken bu kadar etkileniyorsak Orçun yazarken acaba ne durumdaydı?
Güzel Olmuş evde kitap değil bunu okuyorum hep
"Umarım yolda başımıza ciddi bir sorun gelmez." dedi Berke. "Gerçi böyle bir şehirde ne zaman, ne olacağı belli olmuyor." "Haklısın." diyerek Berke'yi destekledi Chris. "Hiç işim olmasa, bu şehirde bir an bile durmaz, kaçarım." "Ekipteki diğer arkadaşların neredeler?" diye sordu Deniz. Gittikleri yolu takip ediyordu. "Rebecca, Jill, Barry...?" "Hiçbir fikrim yok..." cevabını verdi Chris. "Hayatta olup olmadıklarını bile bilmiyorum. Spencer Konağı'nın havaya uçmasından sonra, bildiğim kadarıyla Barry, Rebecca ve partnerim Jill kurtuldular, ama şu zamana kadar hiçbirinden haber alamadım. Hiçbir yerde yoklar..." Merkezi Bulvar'ı takip ederek Raccon Şehri Hastanesi'ne doğru gidiyorlardı ki, yolun ilerisinde duran birilerinin aracı durdurmak için kollarını salladıklarını gördüler. "Arabayı yavaşlat Chris!" dedi Deniz. Yoldakileri seçmeye çalışıyordu. "Bunlar zombiye benze... Orçun abi...?!!?" "Orçun abi mi?" diye sordu Chris. O da yoldakileri seçmeye çalışıyordu. "Bu Or... Bir dakika... Şu kız Rebecca mı...?!??" "Evet! Bunlar onlar!" diyerek bağırdı Berke. "Hem de ta kendileri!"
Final bölümü olacak, değil mi Orçun? Somut hayata dönüş falan...